Ξενάκης: «Δεν μας φοβίζει κανένας αντίπαλος»

22:26 3/2/2012 - Πηγή: OnSports

Την αισιοδοξία του, πως το Ηράκλειο μπορεί να επιτύχει το στόχο της ανόδου στην Α2, εξέφρασε ο Ανδρέας Ξενάκης.

Ο έμπειρος φόργουορντ, μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς», έχρισε ως βασικό ανταγωνιστή της ομάδας του την Αγία Παρασκευή, ξεκαθαρίζοντας όμως πως δεν τους φοβίζει κανένας αντίπαλος κι εφόσον καταφέρουν να διατηρήσουν αλώβητο το Λίντο από εδώ και στο εξής έχουν ελπίδες να ανέλθουν κατηγορία. Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για τις έως τώρα εμφανίσεις του Ηρακλείου: «Δυστυχώς

η ομάδα ψάχνει από την αρχή σχεδόν της χρονιάς τη φόρμα της λόγω των αρκετών προβλημάτων που έχουν περάσει οι παίκτες. Η δική μου περίπτωση ήταν η πιο κραυγαλέα., ωστόσο τώρα μπορώ να πω ότι είμαι σε θέση να δώσω αυτά που μπορώ».

Για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής: «Το φετινό πρωτάθλημα είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών. Μπορεί οι δύο πρώτες θέσεις να έχουν ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό, για την τρίτη όμως είναι υποψήφιες πέντε ομάδες. Προσωπικά θεωρώ πιο επικίνδυνο αντίπαλο για εμάς την Αγ. Παρασκευή, από την οποία είχαμε την ατυχία να ηττηθούμε στο Λίντο. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δεν μας φοβίζει κανένας αντίπαλος. Έχουμε πολύ καλό υλικό και μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας, αρκεί πρωτίστως να διαφυλάξουμε την έδρα μας».

Για την αμυντική αστάθεια που χαρακτηρίζει το Ηράκλειο: «Ανέκαθεν η ομάδα μας είχε παίκτες με επιθετική φιλοσοφία. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν μπορούμε να παίξουμε άμυνα. Με δουλειά στην προπόνηση θα λύσουμε το πρόβλημα που υπάρχει».
Για την επερχόμενη αναμέτρηση με το Διαγόρα: «Από τη στιγμή που χάσαμε το αήττητο στην έδρα μας οφείλουμε να κυνηγήσουμε όλα τα εκτός έδρας ματς. Ο Διαγόρας είναι ανταγωνιστής μας και ξέρουμε ότι μας περιμένει δύσκολη αποστολή. Νομίζω, όμως, ότι θα είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό».

Keywords
Τυχαία Θέματα