Ξεκούραση αντί προπόνησης στον Ολυμπιακό

Η αποστολή του Ολυμπιακού αφίχθη σήμερα (01/11) στη Βιτόρια, αλλά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και οι παίκτες του δεν πήγαν στην «Iradier Arena» για προπόνηση.

Οι Πειραιώτες, που ούτως ή άλλως είχαν κάνει προπόνηση στο ΣΕΦ πριν από την αναχώρησή τους για την Ισπανία, αποφασίστηκε να καταλύσουν στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν. Αύριο το πρωί (02/11) θα πατήσουν για πρώτη φορά το παρκέ του κλειστού της Βιτόρια, πριν από τη βραδινή (21.00) αναμέτρηση με την

Κάχα Λαμποράλ, προκειμένου να ξεμουδιάσουν κάνοντας σουτάκια.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει ήδη μελετήσει τους Ισπανούς, έχοντας σχηματίσει εικόνα από τις αναμετρήσεις του συγκροτήματος του Ντούσκο Ιβάνοβιτς με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και την Καντού, για την Ευρωλίγκα. Στους συγκεκριμένους αγώνες οι Βάσκοι δέχθηκαν μόλις 66 και 69 πόντους, αντίστοιχα, με τον αμυντικό τομέα να αναδεικνύεται στο δυνατό σημείο τους.

Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός προβληματίζεται από τη γραμμή των ψηλών του Ολυμπιακού, αφού τόσο ο Λάζαρος Παπαδόπουλος όσο και ο Πέρο Άντιτς δεν είναι 100% ετοιμοπόλεμοι, ύστερα από τους τραυματισμούς που αντιμετώπισαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα