«Βλέπει» άνοδο η Καλαμάτα, 1-0 τη Ζάκυνθο

Στο κυνήγι της ανόδου μπήκε η Καλαμάτα, μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Ζακύνθου, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου της Football League 2. Με 10 παίκτες τελείωσε το παιχνίδι η «Μαύρη Θύελλα», μόλις 500 θεατές βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας.

Ο αγωνιστικός χώρος του Σταδίου ήταν σε άσχημη κατάσταση, κάτι που όχι μόνο δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων,

αλλά είχε ως αποτέλεσμα να προκύψουν και αγωνιστικά προβλήματα.

Μόλις στο 9' η Καλαμάτα υποχρεώθηκε στην πρώτη της αλλαγή, καθώς τραυματίστηκε ο Μπλέτσας και στη θέση του μπήκε ο Νικητόπουλος, ενώ στο 24' υπήρξε αλλαγή, για τον ίδιο λόγο, και για τη Ζάκυνθο, με τον Τσιριγώτη να μπαίνει αντί του Λιβέρη.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα ανήκε στην Καλαμάτα, όταν στο 21' ο Μπεγέτης έκανε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, ενώ η απάντηση της Ζακύνθου ήρθε στο 23' με το φάουλ του Κόντη, το οποίο μπλόκαρε ο Κοψαχείλης.

Παρά την ελαφρά υπεροχή που είχε η «Μαύρη Θύελλα» στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το 0-0, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για το δεύτερο 45λεπτο.

Αυτό ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για τους γηπεδούχους, καθώς στο 50' ο Κωνσταντόπουλος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι και αποβλήθηκε, με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα για σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο. Πάντως, η απόφαση του διαιτητή προκάλεσε τα παράπονα των ανθρώπων της Καλαμάτας.

Παρόλα αυτά, η «Μαύρη Θύελλα» κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 59', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρουμπουλάκου, ο Μπεγέτης με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 62' η Ζάκυνθος έχασε την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, αλλά το σουτ του Α. Γεωργίου απέκρουσε ο Κοψαχείλης με διπλή προσπάθεια, ενώ στο 63' η Καλαμάτα έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της, όταν ο Τσιριγώτης πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Τσιμικλή.

Αν και με 10 παίκτες, η Καλαμάτα κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της 1-0, παίρνοντας μια σημαντική νίκη, που την βάζει και πάλι μέσα στο κόλπο της ανόδου στη Football League, καθώς πλησίασε στον ένα βαθμό την ομάδα της Ζακύνθου.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κοψαχείλης, Τσόπελας, Ρουμπουλάκου, Μπλέτσας (9' Νικητόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Ψυχογιόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Τσιμικλής, Τριανταφυλλάκης (80' Δρούγας), Μπεγέτης, Κρητικός (87’ Αθανασόπουλος).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Γεωργίου, Λιβέρης (24' Τσιριγώτης), Σαμαράς, Κόντη (65' Μπάστας), Κωστάκης, Κυπαρίσσης, Στρατομήτρος, Α. Γεωργίου, Πέττας (46' Φιλάι), Διαμαντόπουλος, Χαρτσιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα