Βήμα παραμονής ο ΠΑΟΚ

Ο «δικέφαλος» του Βορρά επιβλήθηκε με 11-6 των Χανίων στην Πτολεμαΐδα και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε με νίκη τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής πόλο ανδρών, επικρατώντας άνετα των Χανίων με 11-6 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Οι Θεσσαλονικείς έκαναν πολύ καλό ξεκίνημα, παίρνοντας προβάδισμα 6-2 με τη λήξη του 2ου οκταλέπτου και στη συνέχεια ήταν εξαιρετικά δύσκολο για τους Κρητικούς να πλησιάσουν.

Να σημειωθεί

πως τα Χανιά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στο φετινό πρωτάθλημα, αφού δεν έχουν κολυμβητήριο για να προπονηθούν ενώ στο σημερινό ματς, ο Μάκης Βολτυράκης είχε στη διάθεσή του μόλις 10 παίκτες.

Τα 8λεπτα: 4-1, 2-1, 1-2, 4-2.

ΠΑΟΚ (Γιάννης Παπαγιαννάκης): Κεχαγιάς, Σαρησσάβας 2, Αληχανίδης Β. 1, Μυτιληνός, Παυλίδης, Παππάς 1, Ποντικέας 3, Χρυσοσπάθης 2, Στάνκοβιτς 2, Ζαρκαντζάς, Παπαποστόλου, Βαχαρέλης.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάκης Βολτυράκης): Λεβεντάκης, Σολανάκης, Σαρτζετάκης 1, Μπατάκης, Μαζωκοπάκης, Δερμιτζάκης Δημ. 3, Χαριτάκης, Φωκάς, Αυγουστιανάκης 1, Ντούλος 1.

Keywords
Τυχαία Θέματα