Βαζαίος: «Επιτέλους, άκουσα τον εθνικό ύμνο»

00:42 9/7/2012 - Πηγή: OnSports

Καημό είχε την κατάκτηση ενός χρυσού μεταλλίου ο Ανδρέας Βαζαίος, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης Εφήβων στην Αμβέρσα.

Ο 18άχρονος κολυμβητής του ΑΝΟ Αργυρούπολης έχει στη συλλογή του ουκ ολίγα μετάλλια, ποτέ ξανά στο παρελθόν όμως δεν είχε καταφέρει να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου, όπως έκανε μετά τη νίκη του στον τελικό των 100μ. πεταλούδα στη διοργάνωση του Βελγίου: «Πέρυσι ξεκίνησα στο Βελιγράδι όπου πήρα το χάλκινο μετάλλιο, στη συνέχεια στο Περού κατέκτησα δύο φορές ασημένιο μετάλλιο και ήρθα εδώ, στην Αμβέρσα, όπου πήρα το χρυσό. Επιτέλους,

άκουσα τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας και ήρθε η ώρα που θα τον τραγουδήσω κι εγώ». Είπε ακόμα…

Για τις δυσκολίες που συνάντησε φέτος, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας: «Είναι αλήθεια πως φέτος αντιμετώπισα πολλές δύσκολες ημέρες, ειδικά μετά το Ντέμπρετσεν, όταν και είχα τις Πανελλήνιες, τις οποίες έβλεπα σαν εφιάλτη. Περιμένω τον Αύγουστο τον κύριο Ιωαννίδη να προχωρήσει σε αλλαγές, σε όσα ο ίδιος είχε καταργήσει, όπως να φέρει πίσω τα κίνητρα για εμάς. Θα είναι ηθική ανταμοιβή, όχι υλική. Αυτό που ζητάω είναι να συνεχίσω τη ζωή μου και να σπουδάσω».

Για την παρουσία του στο Λονδίνο: «Είναι η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού. Επιτέλους, θα είμαι εκεί και δεν θα τους βλέπω από την τηλεόραση. Θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ μαζί με μεγάλους αθλητές. Περιμένω ανυπόμονα».

Keywords
Τυχαία Θέματα