Βασικός ο Ρέι Άλεν για τους Μπόστον Σέλτικς

Δεν θα τεθεί ο Ρέι Άλεν στο περιθώριο του αποψινού (31/05, 03:30) αγώνα των Μπόστον Σέλτικς με τους Μαϊάμι Χιτ, παρά τις σχετικές ενδείξεις.

Αντίθετα ο 36χρονος γκαρντ αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στον δεύτερο τελικό της Ανατολής. Θυμίζουμε πως οι Χιτ προηγούνται ήδη με 1-0 στη σειρά.

Σημειώνουμε πως ο Ντοκ Ρίβερς σκεφτόταν την προοπτική ξεκούρασης του Άλεν, ύστερα από την κάκιστη εμφάνισή του στο πρώτο ματς με τους πρωταθλητές της Southeast, τους οποίους αντιμετωπίζουν οι «κέλτες» για τρίτη διαδοχική χρονιά σε επίπεδο

playoffs. Ωστόσο η πέμπτη επιλογή του ντραφτ του 1996 ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση της Τρίτης (29/05) και έπεισε το τεχνικό επιτελείο των εκπρόσωπων της Μασαχουσέτης.

Όπως και να έχει, ο Άλεν ταλαιπωρείται διαρκώς από ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Προφανώς αυτές έχουν μειώσει την απόδοσή του, αλλά προσπάθησε να καλύψει το κενό με έξτρα ατομική προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (30/05).

Πέρα από τον δεδομένο τραυματισμό του Έιβερι Μπράντλεϊ, οι Σέλτικς δεν αντιμετωπίζουν άλλο σοβαρό πρόβλημα ενόψει του δεύτερου αγώνα με τους Χιτ. Άλλωστε ο αρχηγός, Πολ Πιρς, θα συνεχίσει με τις γνωστές του ενοχλήσεις και θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει το κρίσιμο «μπρέικ».

Keywords
Τυχαία Θέματα