Βαλβέρδε: «Δεν ξέρω αν θα γίνουν μεταγραφές…»

Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του ο Ερνέστο Βαλβέρδε όσον αφορά στη μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις αποδοκιμασίες του κόσμου προς τους ποδοσφαιριστές και τον ίδιο.

«Η αλήθεια είναι πως τελειώνει ο χρόνος. Δεν ξέρουμε εάν θα γίνει κάτι. Αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες, από την αγορά και το εάν μπορεί να βρεθεί κάποιος που να μας βοηθήσει»,

τόνισε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της πρόκρισης επί του Πανιωνίου ερωτηθείς για το αν θα προχωρήσουν οι «ερυθρόλευκοι» σε μεταγραφικές κινήσεις, συμπληρώνοντας σχετικά με τις αποδοκιμασίες:

«Εμείς πάντα σεβόμαστε τη γνώμη του κόσμου κυρίως όταν αυτή εκφράζεται στο γήπεδο. Αυτό που έγινε στο αεροδρόμιο δεν έχει καμία σχέση με το σημερινό. Είναι άλλο θέμα. Ξέρουμε πολύ καλά πως εμείς παίζουμε για τον κόσμο. Αν και σεβόμαστε τη γνώμη του θα πρέπει να πούμε ότι ένας παίκτης αποδίδει πιο καλά όταν τον στηρίζει ο κόσμος.

Όταν νιώθει ανασφάλεια και χάνει την αυτοπεποίθησή του υπάρχει πρόβλημα. Όλοι έχουμε καλές και κακές στιγμές. Θα πρέπει να υπάρχει πάντα υποστήριξη από τον κόσμο για να βγάζει ην ομάδα πιο καλή απόδοση. Σεβόμαστε τον κόσμο και την άποψή του. Δουλεύουμε γι' αυτόν. Όποια και εάν είναι η κριτική εμείς θα πρέπει αντέξουμε και να κάνουμε όσο πιο καλά γίνεται την δουλειά μας στο γήπεδο για να το αλλάξουμε αυτό.

Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχει επιτυχία και αποτυχία. Μπορεί να είναι ένας παίκτης, ένας τερματοφύλακας ή ένας ακραίος επιθετικός ή ένας προπονητής που δεν είναι σε καλή μέρα. Κάποτε έρχονται έτσι τα πράγματα. Κάποτε πάνε αλλιώς. Είναι ένα παιχνίδι».

Για τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του, ο Βαλβέρδε κατέληξε: «Ισχύει ότι είπα πριν. Ο κόσμος δείχνει την δυσαρέσκειά του μέσα στο γήπεδο και εμείς με το παιχνίδι μας προσπαθούμε να αλλάξουμε την γνώμη του. Όλοι είμαστε μέλη του Ολυμπιακού. Κερδίζουμε μαζί και χάνουμε μαζί. Είμαστε όλοι μαζί στις ήττες και όλοι μαζί στις επιτυχίες».

Νωρίτερα στην κάμερα του «ΟΤΕ ΤV», ο Βαλβέρδε εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη - πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας

Keywords
Τυχαία Θέματα