Βάλε Μέγερι, βάλε Δασκαλάκη...κάνε κάτι!

Έχω γράψει αρκετές φορές από την αρχή της φετινής σεζόν για το πρόβλημα του Ολυμπιακού στην θέση "1", για το λάθος του Βαλβέρδε να μην επιλέξει τελικά το καλοκαίρι τον "εξαδάχτυλο" Οτσόα και για το γεγονός ότι δεν μπορεί πλέον ομάδα που έχει υψηλούς στόχους να πάει πουθενά με τερματοφύλακα σαν τον Κοστάντσο!

Σε άλλα ματς κάνει γκέλες, σε άλλα παιχνίδια

κάνει λάθη, ενώ σε άλλους αγώνες τα συνδυάζει και τα δύο! Τρανό παράδειγμα πάλι το χθεσινό ματς με τον ΟΦΗ, που βασικά αυτός , αλλά και η χαλάρωση που έδειξε όλη η ομάδα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Βαλβέρδε βιάστηκε θεωρώντας ότι τελείωσε το ματς στο 2-0 να βγάλει Ορμπάϊθ για να το ξεκουράσει, έφεραν την πρώτη "γκέλα" του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα και πρώτη "γκέλα" στο ΚαραΙσκάκη μετά από 17 συνεχόμενες νίκες.

Το θέμα μας όμως είναι ο τερματοφύλακας. Τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη, απο την στιγμή που δεν μπορεί να γίνει τώρα μετεγγραφή ας δώσει επιτέλους ευκαιρίες ο Ισπανός στους άλλους δύο τερματοφύλακες του Θρύλου! Δεν ξέρω τι γίνετε στις προπονήσεις, αλλά βάση της εικόνας που έχω από Δασκαλάκη, αλλά και σε όσα ματς έχω δει τον Μέγερι χειρότεροι από τον Κοστάντσο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι!

Άντε λοιπόν δώσε λοιπόν καμία ευκαιρία σενιόρ Βαλβέρδε, πριν να είναι πολύ αργά!

Keywords
Τυχαία Θέματα