Τζεμπούρ: «Ο Ολυμπιακός ήταν πάντα μία κλάση ανώτερος»

Στη διαφορά δυναμικότητας του Ολυμπιακού από τους υπόλοιπους αντιπάλους του στην Ελλάδα εστίασε ο Ραφίκ Τζεμπούρ, τονίζοντας πως τη φετινή σεζόν η ψαλίδα μεγάλωσε ακόμα περισσότερο.

«Ο Ολυμπιακός ήταν πάντα πάνω απ' τους υπόλοιπους. Ειδικά τώρα πιο πολύ από ποτέ, η διαφορά του σημερινού Ολυμπιακού

έναντι των υπολοίπων ομάδων είναι πολύ μεγάλη», τόνισε χαρακτηριστικά ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» μιλώντας στην τηλεόραση της «Nova», όπου αναφέρθηκε στη φετινή πορεία των Πειραιωτών, στις μεταπτώσεις της απόδοσής του (υπογραμμίζοντας πως δεν έχει τίποτα να αποδείξει), στις προσωπικές του φιλοδοξίες, στην οικονομική κρίση, αλλά και στον άνθρωπο Τζεμπούρ, βάζοντας παράλληλα τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να είναι στα… μαχαίρια με τον Κέβιν Μιραλάς.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κέβιν Μιραλάς:

-Ραφίκ, ο Ολυμπιακός χρειάζεται μία νίκη για να κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα. Πως είναι για έναν ποδοσφαιριστή να βρίσκεται τόσο κοντά στην υλοποίηση του βασικού στόχου της περιόδου;

«Φυσικά είναι το κέρδος σε μία μεγάλη περίοδο. Αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η περίοδος αφού πρέπει να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Αλλά είναι καλό».

-Το γεγονός πως ο αντίπαλός σας, ο Παναιτωλικός δίνει αγώνα παραμονής, πόσο δυσκολεύει το έργο σας; Και τι εικόνα έχεις για την ομάδα του Αγρινίου;

«Πάντα ήταν έτσι και πάντα θα είναι έτσι. Οι ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους ανεβάζουν πάντα το επίπεδό τους, οπότε αυτό δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα. Απ' τα λίγα που ξέρω για την ομάδα είναι πως έχουν ένα όμορφο μικρό γήπεδο και μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, τρεις-τέσσερις έμπειρους ποδοσφαιριστές, ενώ οι υπόλοιποι που συμπληρώνουν το σύνολο έχουν κάνει μία καλή ομάδα».

-Ποια στοιχεία είχε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του και τον έφεραν στον προθάλαμο του τίτλου;

«Νομίζω πως φέτος παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ήμασταν αρκετά τυπικοί με την έννοια πως είχαμε συνέχεια μία καλή πορεία. Ακόμα και όταν είχαμε ορισμένες δύσκολες περιόδους, νομίζω πως πάντα αξίζαμε το προβάδισμα. Πάντα ήμασταν πολύ καλή ομάδα και παίζαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Και στο κάτω - κάτω της γραφής, αξίζουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

- Η σημαντική διαφορά στη βαθμολογία απ' τις άλλες ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις, αποτυπώνει και τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας του Ολυμπιακού;

«Συνολικά απ' αυτά που γνωρίζουμε για το ελληνικό ποδόσφαιρο και απ' αυτά που γνωρίζω προσωπικά, ο Ολυμπιακός ήταν πάντα πάνω απ' τους υπόλοιπους. Ειδικά τώρα πιο πολύ από ποτέ, η διαφορά του σημερινού Ολυμπιακού έναντι των υπολοίπων ομάδων είναι πολύ μεγάλη».

-Σε προσωπικό επίπεδο, πως θα χαρακτήριζες τη χρονιά;

«Προσωπικά πιστεύω ότι το σημαντικότερο είναι πως δείξαμε μία πάρα πολύ καλή εικόνα φέτος. Παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Ειδικά στην αρχή της περιόδου, αντιμετωπίσαμε πάρα πολύ δυνατές ομάδες. Και δείξαμε ότι ο Ολυμπιακός έχει μία θέση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, εκτός από δύο-τρία ματς στα οπο

Keywords
Τυχαία Θέματα