Τύρναβος: «Δαρμένοι ναι, «κερατάδες» όχι…»

16:21 9/6/2012 - Πηγή: OnSports

Τον αποτροπιασμό της για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League 2 εξέφρασε η διοίκηση του Τυρνάβου, τονίζοντας πως ελπίζουν να δικαιωθούν σε δεύτερο βαθμό.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για δικαίωση των εντεταλμένων τραμπούκων του Εθνικού Γαζώρου, ενώ τονίζεται πως δεν πρόκειται να γίνουν… και οι «κερατάδες» της υπόθεσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τυρνάβου:

«Είναι περιττό να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό και την απογοήτευσή μας, για την εις

βάρος της ομάδας μας απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League 2. Το ‘χει κάνει ήδη σύσσωμη η κοινή γνώμη, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η αναπάντεχη καταδίκη μας και είναι ο ίδιος ο φίλαθλος κόσμος που δίνει την καλύτερη απάντηση σε όσους προκλητικά διατείνονται πως «έλαμψε η αλήθεια»!

Η αξία της δικαιοσύνης ήταν και παραμένει εξαιρετικά πολύτιμη για εμάς, ως έννοια και ως θεσμός, για να επιτρέψουμε την βάναυση προσβολή της. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο και μέχρι να κλείσει οριστικά η υπόθεση, δεν θα προβούμε σε κανένα περαιτέρω σχόλιο σχετικά με τα πραγματικά γεγονότα, πέραν των όσων ήδη έχουμε καταγγείλει με προηγούμενη ανακοίνωσή μας.

Οφείλουμε όμως να δηλώσουμε πως θεωρούμε ηθικά και νομικά απαράδεκτο να δικαιώνονται οι εντεταλμένοι τραμπούκοι του Εθνικού Γαζώρου και να τιμωρείται η αποστολή της ομάδας μας, γιατί αδυνατούσε «να παίξει μπάλα» όταν πλήθος παικτών της βρίσκονταν δαρμένοι στο Νοσοκομείο! Η συγκεκριμένη απόφαση δημιουργεί επικίνδυνο προηγούμενο κι ανοίγει μια τεράστια πόρτα, η οποία οδηγεί με ασφάλεια στο γκρεμό τόσο το ποδοσφαιρικό ήθος, όσο και τα ίδια τα πρωταθλήματα όλων των βαθμίδων.

Επειδή λοιπόν είμαστε μεν δαρμένοι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να γίνουμε και οι «κερατάδες» της υπόθεσης, α) προσφεύγουμε στον 2ο βαθμό αθλητικής δικαιοσύνης, βέβαιοι ότι θα νικήσει το δίκαιο και β) επιφυλασσόμαστε μετά το πέρας της διαδικασίας να δώσουμε στη δημοσιότητα όλα εκείνα τα στοιχεία που θα αποκαλύπτουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί σήμερα το «σύστημα», δια μέσου διαφόρων αρμοδίων δικαιοδοτικών ή διοικητικών οργάνων του ποδοσφαίρου μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα