Τσιώλης: «Θα μιλήσουμε μετά το Πάσχα»

Αινιγματικός σχετικά με το μέλλον της καριέρας του παρουσιάστηκε για μία ακόμα φορά ο Σάκης Τσιώλης, αποφεύγοντας να απαντήσει ξεκάθαρα αν θα παραμείνει στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

«Ήθελα αυτές τις ημέρες του Πάσχα, αλλά και των αγωνιστικών υποχρεώσεων, να περάσουν από πάνω μας και να καθίσουμε απέναντι ο ένας με τον άλλον να μιλήσουμε και να δούμε τι γίνεται», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός

των Αρκάδων μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή της Τρίπολης, όπου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο παιχνίδι με τον Άρη και τη διακοπή του, τονίζοντας πως από την πλευρά τους ήθελαν να συνεχιστεί κανονικά ο αγώνας, στα play off και την ευκαιρία εξόδου στην Ευρώπη, αλλά και στον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο στο Κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη:

Η πορεία που έχει κάνει ο Αστέρας τη φετινή χρονιά, σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνει πολλές αλλαγές για τη νέα: «Νομίζω ότι θα είναι άστοχο από όλους να κάνει η ομάδα ριζικές αλλαγές. Γιατί να κάνει; Προσθήκες θα γίνουν για να ενισχύσει την ομάδα και να δυναμώσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ. Εξάλλου και ως προπονητής, αλλά και ως ποδοσφαιριστής τη δεκαετία του `80 στη Λάρισα, οχτώ χρόνια παίζαμε οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και κατακτήσαμε τα πάντα. Νομίζω ότι ο Αστέρας με 2-3 βασικές προσθήκες θα είναι ακόμη πιο δυνατός και θα συνεχίσει να έχει επιτυχίες και του χρόνου».

Τότε, όμως, στη Λάρισα είχε μείνει χρόνια και ο ίδιος προπονητής: «Ήταν και αυτό που λέτε. Έπαιξε σημαντικό ρόλο. Αλλά τότε δεν υπήρχαν συμβόλαια εξάμηνα και ενός χρόνου. Τότε υπέγραφες ένα συμβόλαιο και ήσουν οχτώ χρόνια στην ίδια ομάδα. Και ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση αυτή».

Συμφωνώ, έχουν αλλάξει οι εποχές, έχει εξελιχθεί το ποδόσφαιρο. Θα ρωτήσω λοιπόν ευθέως. Ο Σάκης Τσιώλης θα είναι και τη νέα χρονιά στον Αστέρα: «Για τον κάθε επαγγελματία προπονητή είναι πάρα πολύ σημαντικό να δουλεύει σε μια ομάδα σαν τον Αστέρα. Έχοντας αυτές τις προϋποθέσεις των γηπέδων, της οργάνωσης, της στελέχωσης με πάρα πολύ δυνατά στελέχη πίσω από την ομάδα και πάνω από όλα με την οικονομική συνέπεια που υπάρχει σε μια περίοδο που το ελληνικό ποδόσφαιρο μαστίζεται. Άρα, λοιπόν, για τον κάθε προπονητή είναι πάρα πολύ καλό να συνεργαστεί με τον Αστέρα. Όμως, επειδή εγώ πέρασα πολύ δύσκολη χρονιά και με τον Άρη και με τον Αστέρα, ήθελα αυτές τις ημέρες του Πάσχα, αλλά και των αγωνιστικών υποχρεώσεων, να περάσουν από πάνω μας και να καθίσουμε απέναντι ο ένας με τον άλλον να μιλήσουμε και να δούμε τι γίνεται. Νομίζω ότι ταυτιζόμαστε στα περισσότερα. Πιστεύω ότι η συνεργασία πιθανόν να γίνει».

Για τον αγώνα με τον Άρη: «Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ειδικά από την ομάδα μας, τον Αστέρα. Θα μπορούσαμε να έχουμε δύο και τρία γκολ, πριν το γκολ που πετύχαμε. Σκοράραμε σε μια φάση που η άμυνα του Άρη έκανε λάθος, αλλά την πίεζαν τρεις παίκτες μας. Είχαμε πολύ καλή εικόνα. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν είσαι σίγουρος, αλλά όπως ήταν η ομάδα μας πιστεύω ότι δεν θα είχε πρόβλημα να κρατήσει το α

Keywords
Τυχαία Θέματα