Τσεχ: «Φταίμε εμείς, όχι ο Βίλας Μπόας»

Στήριξη στον Αντρέ Βίλας Μπόας παρείχε μέσω δηλώσεών του ο Πετρ Τσεχ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι μόνο αυτός και οι συμπαίκτες ευθύνονται για την αγωνιστική κατρακύλα της Τσέλσι.

Ο Τσεχ χρησιμοποίησε σκληρά λόγια και ουσιαστικά εξήγησε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν φέρει ευθύνη για την πολύ κακή πορεία της Τσέλσι και την αγωνιστική της εικόνα.

«Ο προπονητής δεν μπαίνει στο γήπεδο και δεν αγωνίζεται. Εμείς είμαστε αυτοί που παίζουμε και κάνουμε λάθη που στοιχίζουν. Δεν μπορεί ο Βίλας Μπόας να κάνει κάτι για να

διορθώσει τα ατομικά λάθη του κάθε ενός από εμάς. Αυτοί λοιπόν που ευθύνονται είναι οι ποδοσφαιριστές. Ξέρουμε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, ξέρουμε ότι το ξεκίνημά μας έχει απογοητεύσει τους οπαδούς μας, αλλά το παλεύουμε και θα συνεχίσουμε να το παλεύουμε για να αλλάξουμε την εικόνα μας και να φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Κληθείς να σχολιάσει τι πρέπει να αλλάξουν οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι για να έρθουν καλύτερες μέρες, ο πολύπειρος κίπερ δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Κατ' αρχάς πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί όταν αμυνόμαστε και να έχουμε περισσότερη αυτοσυγκέντρωση. Και επιπλέον, να έχουμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην επίθεση ώστε να τελειώνουμε τις φάσεις. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει πρώτα ο καθένας μας να κοιτάξει το μερίδιο ευθύνης του».

Keywords
Τυχαία Θέματα