Τσάβι: «Να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία»

Ο Τσάβι Ερνάντεζ λέει ότι η -κάτοχος του τροπαίου- Ισπανία πιστεύει πως «διαθέτει μια σπουδαία γενιά παικτών» οι οποίοι ανυπομονούν να «γράψουν ιστορία» στο επικείμενο Euro…

Ως κάτοχος τόσο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος όσο και του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Ισπανία δικαιούται να… βγάλει το πόδι από το γκάζι και να μην παρουσιαστεί το ίδιο δυνατή και στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Ο Τσάβι Ερνάντεζ πάντως δείχνει να έχει διαφορετική άποψη, θεωρώντας πως το φετινό τουρνουά είναι ακόμα μια ευκαιρία για να επιβεβαιώσουν την κυριαρχία τους οι «φούριας

ρόχας»...

Οποιαδήποτε πιθανή αμφιβολία για τις δυνατότητες της Ισπανίας… εξαφανίστηκε και δη με εμφατικό τρόπο μετά από την επίδειξη ανωτερότητας που έκαναν οι Ίβηρες στην διάρκεια των προκριματικών του Euro. Εκεί όπου έκαναν οκτώ νίκες σε ισάριθμα ματς! Ωστόσο, ο Τσάβι εξακολουθεί να μην είναι ικανοποιημένος!

«Η ίδια η διοργάνωση σε αναγκάζει να το κάνεις αυτό. Ανυπομονούμε να κερδίσουμε ακόμα περισσότερα τρόπαια και να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία. Πιστεύουμε ότι διαθέτουμε μια σπουδαία γενιά παικτών. Θέλουμε να κερδίσουμε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ή τουλάχιστον να πάμε μέχρι τον τελικό», δήλωσε αρχικά ο 32χρονος άσος της Μπαρτσελόνα στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Και πρόσθεσε: «Όλος ο κόσμος κοιτάζει την ομάδα και υπάρχει μια δεδομένη πίεση, αλλά αυτό μας κάνει καλό. Έχοντας κερδίσει και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχεις την δυνατότητα να παίξεις με ηρεμία και να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα