Τρίτη η Εθνική ανδρών

23:07 5/3/2012 - Πηγή: OnSports

Η Εθνική ομάδα των ανδρών στο τένις με αμαξίδιο τερμάτισε στην τρίτη θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έγινε στην Αττάλεια.

Την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο (προκριματικά ευρωπαϊκής ζώνης) κατέκτησε η εθνική, ελληνική ομάδα τένις με αμαξίδιο που φιλοξενήθηκε στην Αττάλεια. Η ελληνική ομάδα νίκησε στον «μικρό» τελικό 3-0 την οικοδέσποινα της διοργάνωσης Τουρκία και βρέθηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου των νικητών, ωστόσο δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση της διοργάνωσης που θα γίνει στη Σεούλ.

Στον πρώτο

αγώνα του απλού, ο Στέφανος Διαμαντής επικράτησε 6-3, 6-0 του Μουχαρέμ Τσακμάκ, ενώ ακόμη πιο εύκολα ήρθε η νίκη στον δεύτερο αγώνα με τον Γιώργο Λαζαρίδη να επικρατεί 6-1, 6-0 του Τουράν Ακαλίν. Το ελληνικό δίδυμο στο διπλό νίκησε 6-2, 6-1 το αντίστοιχο της Τουρκίας, κατακτώντας έτσι τη νίκη και την τρίτη θέση.

Στα ημιτελικά, η εθνική μας ομάδα γνώρισε την ήττα (σ.σ. τη μοναδική σε τέσσερις αγώνες) από την Ελβετία με σκορ 3-0. Ο Διαμαντής μετά από συναρπαστικό αγώνα ηττήθηκε 6-4, 4-6, 7-6(4) από τον Γιαν Αβαντέι, όπως και ο Λαζαρίδης από τον Ντάνιελ Πελεγκρίνι με 6-2, 6-3. Στο διπλό, οι Χέρμπερτ Κέλερ/Τόμας Φον Ντένικεν επικράτησαν 6-3, 6-3 των Διαμαντίδη/Λαζαρίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα