«Τριάρα» για Εργοτέλη

Τη νίκη με 3-0 πήρε ο Εργοτέλης κόντρα στις «νεοφώτιστες» Κρήσσες Ρεθύμνου για την 3η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας του γυναικείου πρωταθλήματος στο γήπεδο της Σοχώρας.

Ο Εργοτέλης μετά τη σημερινή του νίκη έκανε το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα. Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Ηρακλείου είχε τον πρώτο λόγο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με τις γηπεδούχες να μην μπορούν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο του αγώνα. Στο 15΄ η Κυδωνάκη άνοιξε το σκορ, ενώ στο 32΄η Τριβιζάκη έστειλε για μια ακόμη φορά τη μπάλα στα δίχτυα της Παπουτσάκη. Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενες

έκαναν το 3-0 «τελειώνοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι από νωρίς. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης «κατέβασε» ρυθμούς, ενώ οι Κρήσσες για μια ακόμα φορά δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.

Ο προπονητής των Κρησσών, Παναγιώτης Αντωνιάδης δήλωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο η εμφάνιση μας ήταν πολύ κακή, μας έπιασαν στον ύπνο. Δύο στημένες φάσεις δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε λίγο καλύτερα αλλά δεν ήταν αρκετό. Οι απουσίες που έχουμε δεν είναι δικαιολογία έχουμε και άλλες παίκτριες οι οποίες μπορούν να παίξουν».

Από την άλλη ο τεχνικός του Εργοτέλη, Ζαφείρης Λατσούδης υπογράμμισε: «Ήταν ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι για εμάς προσπαθήσαμε για το καλύτερο και το πετύχαμε. Τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: Παπουτσάκη, Λαζανάκη, Μαμαλάκη, Ξενοπούλου, Ψυλάκη, Πιτσή, Ζτράνκοβιτς (88’ Μπερκάκη), Δρακάκη, Μαγκανά (46’ Φιτσοδασκαλάκη), Καψαλάκη, Δαφέρμου.

ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Αποστολάκη, Σημαιάκη, Σηφάκη (53’ Τριβιζάκη Γ.), Σημαιωνίδη, Κυδωνάκη Μ., Κουνάλη, Κυδωνάκη Β., Ξέρα, Τριβιζάκη Ε. (74’ Νικηταρά), Σιδηρά, Αραβιάκη (87’ Αγγελάκη).

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα