Τρία πανελλήνια ρεκόρ στην τεχνική κολύμβηση

01:42 8/7/2012 - Πηγή: OnSports

Με τρία πανελλήνια ρεκόρ ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης στο Ποσειδώνιο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο Ουίλιαμ Μπάλντουιν, του συλλόγου Αργώ, έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ. επιφάνειας με 15.82, ο Γιώργος Ζώρας των Δελφινιών Περιστερίου πέτυχε την καλύτερη επίδοση στην ιστορία του αγωνίσματος στη χώρα μας στα 200μ. διπλό πέδιλο με 1:54.32, ενώ η ομάδα σκυταλοδρομίας

4Χ200 Παγκορασίδων, αποτελούμενη από τις Μ. Κουκούση, Α. Ιωσιφίδου, Δ. Κόγκα και Ι. Παναγιωτίδου, επίσης έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ, με χρόνο 7:34.90.

Αξιόλογες ήταν και οι επιδόσεις των μελών των εθνικών ομάδων που θα μας εκπροσωπήσουν στο Πανευρωπαϊκό Ανδρών - Γυναικών και στο Παγκόσμιο Νέων, με τη Σοφία Κτενά να κάνει χρόνο 18.71 στα 50μ. επιφάνεια, το Βαγγέλη Μαρίνο να σημειώνει χρόνο 19.93 στα 50μ. διπλό πέδιλο και τη Δωροθέα Ιωαννίδου, επίσης στα 50μ. διπλό πέδιλο, να διανύει την απόσταση σε 23.72. «Η πρώτη ημέρα κύλησε πολύ θετικά, τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο οργανωτικό κομμάτι. Υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον στους αγώνες και υπάρχει ικανοποίηση για τις επιδόσεις των αθλητών. Αναμένουμε τις επόμενες αγωνιστικές ημέρες», ανέφερε στο ΑΜΠΕ ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βορείου Ελλάδας, Γιάννης Καλαϊτζογλίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα