«Τρέχουν» για την αδειοδότηση στον Άρη

Πιο δύσκολη από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί μοιάζει πως είναι η υπόθεση αδειοδότηση για τον Άρη, οι άνθρωποι του οποίου κάθονται σε αναμμένα… κάρβουνα προκειμένου να κερδίσουν την πρώτη μεγάλη μάχη της σεζόν μετά την αρχική απόρριψη του φακέλου.

Τα… ματωμένα ταμεία των «κίτρινων» έχουν άμεση ανάγκη από ρευστό, τόσο για να κλείσει θετικά ο φάκελος «προσφυγές», όσο και για να προχωρήσει το πλάνο «σωτηρίας» το οποίο και θα επιτρέψει να κατατεθεί μια έφεση που θα έχει τύχη.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που τις τελευταίες ημέρες εντείνονται οι προσπάθειες για τη σύναψη

δανειακής σύμβασης ανάμεσα στον Φερνάντο Πλα και τον Θανάση Αθανασιάδη (έγγραφα που θα συμπεριληφθούν στην έφεση), ωστόσο απαραίτητη προϋπόθεση για την εισροή χρημάτων είναι η υπογραφή του πλαισίου ανάμεσα σε Κοινωνία Μελών, ΑΣ και ΠΑΕ, το οποίο θα διασφαλίσει τη βιωσιμότητα αλλά και τη διοικητική ηρεμία στο σύλλογο.

Οι νομικοί της ΠΑΕ Άρης και του φορέα έτσι βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία ώστε να συνταχθούν τα απαραίτητα έγγραφα της συμφωνίας, κάτι που δεν αποκλείεται μάλιστα να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μια εξέλιξη σταθμός για το αύριο της ομάδας…

Keywords
Τυχαία Θέματα