Τόνι Μπατί: «Γνωρίζουμε την αξία του Πολ Πιρς»

O αναπληρωματικός σέντερ των Φιλαδέλφεια 76ερς, Τόνι Μπατί, τονίζει ότι η ομάδα του επιθυμεί να κυριεύσει επί του προβλήματος τραυματισμού του Πολ Πιρς των Μπόστον Σέλτικς.

Ο έμπειρος σμολ φόργουρντ των «κελτών» έχει αρνητικά ποσοστά στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με τους «σίξερς». Ενδεικτικά ο Πιρς έμεινε στα 2/7 σουτ στο δεύτερο ματς με τους εκπρόσωπους της Φιλαδέλφειας.

Είναι φανερό πως δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, αλλά αυτό ουδόλως... στεναχωρεί τους αντίπαλους. Συγκεκριμένα ο Μπατί δήλωσε σχετικά:

«Το

ξέρω ότι έχει πρόβλημα, αλλά ο Πολ δεν θα το παραδεχθεί. Φαίνεται εύκολα, ακόμα και στα σουτ του. Το γόνατο τον ενοχλεί, ενώ ταλαιπωρείται και από το πόδι του. Δεν είναι στο 100%, αλλά παραμένει η καρδιά και η ψυχή της ομάδας του. Γνωρίζουμε τον Πολ και τις δυνατότητές του. Δεν αποκλείω να επανέλθει με τρομερή εμφάνιση στον τρίτο αγώνα».

Από την πλευρά του, ο Έλτον Μπραντ, που αντιμετωπίζει επίσης ενοχλήσεις σε γόνατο, ώμο και λαιμό, σχολίασε την παρουσία στο παρκέ με προβλήματα τραυματισμών:

«Χάνεις την επιθετικότητά σου. Αυτό συμβαίνει, όταν πονάς. Τις μισές φορές ο εγκέφαλος δίνει αυτοπροστατευτικές εντολές. Ωστόσο όλοι γνωρίζουμε τι παίκτης είναι ο Πιρς. Θα συνεχίζει να το παλεύει, όσο αντέχει».

Στις δύο τα ξημερώματα (17/05) θα αρχίσει ο τρίτος αγώνας μεταξύ των 76ερς και των εκπροσώπων της Μασαχουσέτης. Θυμίζουμε πως η ημιτελική σειρά της Ανατολής είναι στο 1-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα