Το... σήκωσε η Αστυνομία!

Επική ανατροπή έκανε η ομάδα ποδοσφαίρου της Ελληνικής Αστυνομίας στο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, νικώντας στον τελικό την ομάδα του Στρατού Ξηράς με 3-2.

Στον αγώνα που έγινε το Σάββατο (26/5 ) στην Κάτω Αχαγιά, οι αστυνομικοί- ποδοσφαιριστές βρέθηκαν να χάνουν στο πρώτο ημίχρονο 2-0, καθώς η πίεση των παικτών του Στρατού Ξηράς ήταν μεγάλη, όπως μεγάλης αξίας ήταν και το ρόστερ του το οποίο αποτελούταν κυρίως από αστέρες της Σούπερ Λίγκας.

Το σκορ άνοιξε στο 20΄λεπτό ο Κλάους Αθανασιάδης με διπλή προσπάθεια μετά από σέντρα του Κοιλιάρα, ενώ το 2-0 πέτυχε ο

Γεωργίου στο 33΄ μετά από πάσα του Αθανασιάδη.

Το παιχνίδι ωστόσο πήρε άλλη τροπή στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η ομάδα του Αντώνη Τσιμπάκη μπόρεσε μέσα σε τέσσερα λεπτά να ισοφαρίσει σε 2-2. Συγκεκριμένα, στο 57΄λεπτό μετά από κάθετη πάσα του Τζανέτου, ο Ταμπάκης με πλασέ, μείωσε σε 2-1 και στο 61΄ ο Τζανέτος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Οι προσπάθειες του Στρατού Ξηράς για ανάκτηση της κυριαρχίας του συνεχίστηκαν χωρίς ωστόσο να έχουν ευτυχή κατάληξη αφού στο 69΄λεπτό το φάουλ του Γεωργιάδη χτύπησε δοκάρι. Η ομάδα όμως της Ελληνικής Αστυνομίας δεν έδειξε να τα παρατά την προσπάθεια αφού λίγο πριν εκπνεύσει το ενενηντάλεπτο, ο Μπιτσάνης που είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι με κεφαλιά χάρισε την μεγάλη νίκη και φυσικά τον τίτλο στην ομάδα της Αστυνομίας, μετά από 18 χρόνια!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Τζουραμάνης, Μπλέτσας, Μητροφάνης, Διαμαντής (46΄ Αγγελάκης), Αργάνης, Μεθενίτης (70΄Τσαμπίρας), Μούργος (85΄ Σαμαράς), Μητρόπουλος (62΄Μπιτσάνης), Τζανέτος, Ταμπάκης, Τρούπης.

ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ: Αλεξόπουλος, Αθανασίου (57΄Τσατίδης), Κατράνας (91΄Περογαμβράκης), Ζώνας, Πετκάκης, Γεωργίου, Καραλής (81΄Θεοδοσίου), Κοιλιάρας (67΄Ρούτσης), Χατζής, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα