Το σχολείο μπαίνει… εμπόδιο στις αδερφές Χαραλαμπίδου

Η Ιωάννα και η Στεφανία Χαραλαμπίδου μίλησαν για τη δυσκολία που έχουν να πραγματοποιούν προπονήσεις με την εθνική, συνδυαστικά με το σχολείο.

«Είναι τεράστια τιμή μας να αγωνιστούμε στην εθνική ομάδα και ευχαριστούμε τον κ. Μορφέση που μας έδωσε αυτή την ευκαιρία», δήλωσαν αρχικά στο σάιτ της ομοσπονδίας οι αδερφές Χαραλαμπίδου αναφορικά με την κλήση τους στην εθνική.

Και συνέχισαν: «Μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να προπονηθούμε λόγω του σχολείου. Τα πρωινά έχουμε μάθημα και δεν υπάρχει βοήθεια από την πλευρά των καθηγητών. Εμείς προσπαθούμε να συνδυάσουμε

μάθηση και αθλητισμό, αλλά προς το παρόν πρέπει να επιλέξουμε κάτι από τα δύο, όσον αφορά το κομμάτι της εθνικής. Τα μαθήματα προχωράνε, οι προπονήσεις επίσης και αναγκαστικά πρέπει να χάσουμε κάτι. Έχουμε μιλήσει με τον κ. Γιώργο (σ.σ. Μορφέσης) και δείχνει κατανόηση, αλλά δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το μέλλον μας με τα "γαλανόλευκα". Είναι κάτι που θέλουμε πολύ, αφού όπως είπαμε, το θεωρούμε μεγάλη τιμή. Είμαστε στεναχωρημένες που δεν μπορούμε να προπονηθούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα