Το Σάββατο (31/03) το Αβάντες-Ρόδος

Το εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Β' κατηγορίας Γυναικών ανάμεσα στις Αβάντες Χαλκίδας και τον Σταυρό Καλυθιών Ρόδου θα διεξαχθεί το Σάββατο (31/03, 14:45) στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ευβοίας.

Ο αγώνας είχε οριστεί αρχικά για την Κυριακή (01/04), ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στη φιλοξενούμενη ομάδα έφεραν σε συμφωνία τις δύο ομάδες, προκειμένου ο αγώνας να αλλάξει μέρα διεξαγωγής και κατόπιν της θετικής απάντησης από την ΕΠΟ, το ματς θα διεξαχθεί το Σάββατο (31/03).

Οι δύο ομάδες θα παραταχθούν

στο γήπεδο με αρκετές ελλείψεις. Από τη μια, η ομάδα της Χαλκίδας έχει αρκετές ελλείψεις λόγω τραυματισμών, ενώ από πλευράς Ρόδου στην αποστολή θα συμπεριλαμβάνονται μόνο 12 παίκτριες.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Ρόδου, Νίκος Κιόττου δήλωσε: «Η αλλαγή του αγώνα δεν είναι θέμα επιλογής, είναι θέμα επιβίωσης. Το οικονομικό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα της ομάδας λόγω των ταξιδιών που πρέπει να κάνουμε όλη την αγωνιστική σεζόν. Αν παίξουμε στην Γ' κατηγορία τα έξοδα μας θα είναι μειωμένα και θα μπορούμε να αντεπεξέλθουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα