Το… πρώτο αίμα στη Δ’ Εθνική

Φέτος το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής ξεκίνησε μετά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, όμως η συνήθεια της αλλαγής προπονητή δεν ξεχάστηκε.

Ύστερα από το πέρας της πρώτης αγωνιστικής, επτά ομάδες της κατηγορίας προχώρησαν σε αλλαγή προσώπων στον πάγκο, έστω κι αν οι δύο από αυτές είχαν επιδοθεί σε αναζήτηση προπονητή πριν από την πρώτη σέντρα της χρονιάς.

Στην Καστοριά προσελήφθη ο Νίκος Τσέλλιος, καθώς ο Μιχάλης Μαυρίδης είχε υποβάλλει την παραίτησή του λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Στο

πρώτο παιχνίδι με τον Ακρίτα Αχλάδας χρέη υπηρεσιακού τεχνικού ο Αλέκος Παπαδόπουλος.

Σε ξαφνική αλλαγή τεχνικής ηγεσίας προχώρησε η ΑΕ Μεσολογγίου. Ο Μαργέλης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας. Η διοίκηση των «κυανόλευκων», ωστόσο κινήθηκε γρήγορα και προσέλαβε έναν προπονητή με σημαντικό βιογραφικό στη Δ’ Εθνική και όχι μόνο, τον Χρήστο Βασιλείου.

Στον Πόρο δεν μπορούν να κρατήσουν προπονητή φέτος. Λίγο πριν την έναρξη της Δ’ Εθνικής αποχώρησε ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση των Τρικάλων. Οι νησιώτες αναγκάστηκαν να αναζητήσουν νέο τεχνικό και κατέληξαν στη λύση του Κώστα Κλάδη. Ωστόσο κι αυτός, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους αποχώρησε από τον Πόρο, που βρίσκεται ξανά σε αναζήτηση προπονητή.

Ο Ολυμπιακός Λαυρίου προχώρησε σε αλλαγή στον πάγκο, αμέσως μετά το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής, όπου η ομάδα έχασε την έδρα της με 4-0 από τον Αχαρναϊκό. Ο Μιχάλης Βλάχος απομακρύνθηκε και τη θέση του πήρε ο Γιώργος Αρχοντάκης, με την ελπίδα της διοίκησης να πάει καλύτερα η ομάδα στη συνέχεια.

Και στον Ατρόμητο Πειραιά η ήττα στην πρεμιέρα έφερε εξελίξεις. Οι «κυανόλευκοι» έχασαν 2-0 στην έδρα τους από τον νεοφώτιστο Αστέρα Βάρης και η διοίκηση απομάκρυνε τον Κώστα Μπεχλιβανίδη προσέλαβε στη θέση του τον Σταύρο Ηλιόπουλο.

Στις Ασίτες δεν στεριώνει εύκολα προπονητής… Ο Βασίλης Καραΐσκος αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας λίγες μέρες πριν από την έναρξη της Δ’ Εθνικής. Αρχικά η διοίκηση αποφάσισε να δώσει τα ηνία στον Δαυίδ Φραγκιαδάκη, αλλά μια εβδομάδα πριν από τη σέντρα, συμφώνησε με τον Χρήστο Βασιλείου. Η θητεία του Αγρινιώτη τεχνικού κράτησε τέσσερις ημέρες, καθώς για οικογενειακούς λόγους παραιτήθηκε και αποχώρησε πριν το ματς της πρεμιέρας. Σε αυτό χρέη προπονητή εκτέλεσε ο Φραγκιαδάκης, ενώ τελικά προσελήφθη ο Μιχάλης Καλυκάκης, με την ελπίδα αυτός να παραμείνει για καιρό στη θέση του.

Τέλος, προπονητή άλλαξε και ο Ρεθυμνιακός, με τον Μιχάλη Τριχάκη να υποβάλλει την παραίτησή του, λόγω κακών σχέσεων με κάποιους ποδοσφαιριστές. Παρά τις προσπάθειες της διοίκησης, ο έμπειρος τεχνικός δεν άλλαξε την απόφασή του, και υπηρεσιακός ανέλαβε ο έμπειρος τερματοφύλακας Μανόλης Μακρυδάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα