Το παρασκήνιο και ο ρόλος του Κακλαμάνη

Υπό την σκιά των διεργασιών για την συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας, τα επιτελεία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ επιδίδονταν σε παράλληλες, «υπόγειες» διεργασίες, επιχειρώντας είτε να επισπεύσουν είτε να διαμορφώσουν τις εξελίξεις της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Την ώρα δηλαδή που τόσο το εγχώριο όσο και το διεθνές ενδιαφέρον ήταν στραμμένο στο αν τελικά ο κ. Λουκάς Παπαδήμος συμφώνησε να ηγηθεί της νέας εθνικής

προσπάθειας, σηματοδοτώντας με τον τρόπο αυτό μια αλλαγή σελίδας στην σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας, σε Μαξίμου, Συγγρού και Βουλή εξακολουθούσαν να λειτουργούν οι «παλαιοκομματικού τύπου» ζυμώσεις.

Αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr ορισμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έριξαν στο τραπέζι την ιδέα για άμεση σύγκλιση της Κ.Ο. του κόμματος. Πρότειναν δηλαδή να συλλεχθούν οι υπογραφές, ώστε να γίνει σήμερα η συνεδρίαση υπό τον κ. Γιώργο Παπανδρέου.

Διαβάστε περισσότερα για το «Το παρασκήνιο και ο ρόλος του Κακλαμάνη».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα