Το νταμπλ, ο MVP Μέγιερι και ο Μαρινάκης που «βλέπει» μπάλα!

19:52 7/4/2012 - Πηγή: OnSports

Ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού επετεύχθη… Ο σύλλογος του Πειραιά επιβεβαίωσε την σαφή ανωτερότητά του στους αγωνιστικούς χώρους κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδας για 39η φορά στην ιστορία γεμίζοντας με χαρά και περηφάνια – για μία ακόμα φορά – τα εκατομμύρια των οπαδών του.

Στην Πλατεία Αλεξάνδρας έκαναν χώρο για να χωρέσει ακόμα μία κούπα πρωταθλητή – η

φετινή είναι, άλλωστε, η 14η τα τελευταία 16 χρόνια – και ήδη κάνουν και την σχετική… χωροταξική μελέτη, καθώς σύμφωνα με την δυναμική του συλλόγου, αλλά και την ανυπαρξία των ανταγωνιστών του, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να… κατεβαίνει του χρόνου σε κάθε ματς με εννέα ή δέκα παίκτες για ν’ αφήσει έστω μια ελπίδα σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τον τίτλο!

Αυτό που απασχολεί σήμερα, αλλά και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, άπαντες στο «στρατόπεδο» των Πειραιωτών είναι η κατάκτηση – και – του κυπέλλου Ελλάδας, ώστε να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν με το νταμπλ!

Ο Ατρόμητος είναι η πιο σοβαρή, αλλά και η πιο ποιοτική, ομάδα μετά τον Ολυμπιακό, φέτος στο πρωτάθλημα και αν το «βάρος» της φανέλας του ήταν μεγαλύτερο, όπως και αν είχε μεγαλύτερη υποστήριξη από την εξέδρα, θα μπορούσε να είναι πάνω ακόμα και από τον Παναθηναϊκό… Η παρουσία της περιστεριώτικης ομάδας, άλλωστε, για δεύτερη σερί φορά στον τελικό του κυπέλλου, όπως και το γεγονός ότι φιγουράρει στην 3η θέση του πρωταθλήματος, είναι η καλύτερη απόδειξη για την αξία, τις δυνατότητες, αλλά και την οργάνωση – σε όλους τους τομείς – της συγκεκριμένης ομάδας.

Το ότι ο Ατρόμητος, άλλωστε, έχει στην ενδεκάδα του δύο ποδοσφαιριστές (σ.σ. τον Μήτρογλου και τον Τάτο), οι οποίοι δεν αποκλείεται σε λίγους μήνες να βρίσκονται σ’ αυτήν του Ολυμπιακού, αλλά κι άλλους δύο (σ.σ. τον Σκόνδρα κυρίως, αλλά και τον Καραγκούνη), οι οποίοι βρίσκονται στην ευρύτερη μεταγραφική λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας, καταδεικνύει την ποιότητα της συγκεκριμένης ομάδας…

Όσο καλή ομάδα ωστόσο, κι αν είναι ο Ατρόμητος, θεωρώ ότι πολύ δύσκολα μπορεί να στερήσει από τον Ολυμπιακό το 25ο κύπελλο της ιστορίας του… Κι αυτό διότι οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι «φρέσκοι», ξεκούραστοι και αποφασισμένοι να κλείσουν ιδανικά την σεζόν… Η μπάλα είναι στρογγυλή, το ειδικό βάρος των δύο ομάδων, όμως, δεν μπορεί να μπει σε ζυγαριά! Θα… γύρει μονόπαντα! Το έμψυχο δυναμικό, η εμπειρία, η ποιότητα, ακόμα και η συμπαράσταση από την εξέδρα, όπου θα βρίσκονται – σε όποιο γήπεδο κι αν γίνει τελικά το παιχνίδι – οι χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού δημιουργούν ξεκάθαρο φαβορί…

Όπως και να ‘χει, το βράδυ της 28ης Απριλίου θα ξέρουμε αν ο Ολυμπιακός προσθέσει ακόμα ένα κύπελλο στην πλούσια τροπαιοθήκη του ή αν ο Ατρόμητος καταφέρει να κάνει την έκπληξη και στεφθεί αυτός κυπελλούχος Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Υ.Γ.1 Πριν από μερικές μέρες έγραφα ότι ο Χοσέ Χολέμπας τείνει ν’ αναχθεί στον αγαπημένο μου παίκτη από το υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού. Όχι, φυσικά, για το σπάνιο ταλέντο του ή για τις ιδιαίτερες ικανότητες του με τη μπάλα, αλλά για το πάθος, την ψ

Keywords
Τυχαία Θέματα