Το αρχικό πλάνο της νέας σεζόν του MLS

Το νέο πρωτάθλημα του MLS θα αρχίσει στις 10 Μαρτίου του 2012 και καθορίστηκαν ήδη τα πρώτα εντός έδρας ματς όλων των ομάδων.

Το πρόγραμμα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά γνωστοποιήθηκαν τα «παρθενικά» παιχνίδια του κάθε συλλόγου στο γήπεδο του. Έτσι, στις 10 Μαρτίου οι Βανκούβερ Ουάιτκαπς, Λος Άντζελες Γκάλαξι, Κολοράντο Ράπιντς, Ντι Σι Γιουνάιτεντ, Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς και Σιάτλ Σάουντερς θα είναι οι γηπεδούχοι των πρώτων αναμετρήσεων. Στις 11 του ίδιου μήνα θα ακολουθήσουν οι Σίβας ΗΠΑ

και Ντάλας και στις 12 οι Πόρτλαντ Τίμπερς.

Στις 17 Μαρτίου, στην δεύτερη αγωνιστική, οι Μόντρεαλ Ίμπακτ, Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι και Ρέαλ Σολτ Λέικ θα εμφανιστούν για πρώτη φορά μπροστά στους οπαδούς τους για το 2012. Μία μέρα αργότερα θα είναι η σειρά της Φιλαδέλφεια Ούνιον.

Μέχρι την τρίτη αγωνιστική (24/03) θα πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι των Τορόντο, Σικάγο Φάιρ, Κολόμπους Κρου, Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον και Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς. Τέλος, οι Χιούστον Ντάιναμο θα αγωνίζονται συνεχώς εκτός έδρας μέχρι τις 12 Μαΐου, όταν θα είναι έτοιμο το νέο τους γήπεδο.

Όλες οι ομάδες θα δώσουν συνολικά 34 ματς στην regular season του 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα