Το Facebook είναι… ερυθρόλευκο!

Οι αναγνώστες του Onsports, για μια ακόμα φορά πριν από μεγάλο ντέρμπι, έδωσαν το στίγμα τους μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook καθώς έκαναν τα προγνωστικά τους για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» το πρώτο φαβορί, με προβλέψεις για άνετη επικράτηση, σύμφωνα με τη γνώμη του κόσμου!

Όπως συνέβη

και στο πρόσφατο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έτσι και σε αυτό των Πειραιωτών με την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το Onsports δίνει βήμα σε εσάς για να προβλέψετε το αποτέλεσμα του αγώνα. Η σελίδα μας στο Facebook πήρε… «φωτιά» και τα προγνωστικά σας δημοσιεύονται σήμερα (10/02), ημέρα του αγώνα!

Οι καλύτερες, πιο ευρηματικές και μη υβριστικές απαντήσεις σας είναι εδώ. Όσοι έκαναν τα προγνωστικά τους με ποδοσφαιρικά αλλά και οπαδικά κριτήρια, κρατώντας το επίπεδο της συζήτησης σε κόσμια πλαίσια πάντα, θα δουν την πρόβλεψή τους αναρτημένη και θα περιμένουν… για τη δικαίωση.

Η πλειοψηφία των οπαδών, πάντως, βλέπει νίκη του Ολυμπιακού. Οι περισσότεροι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα, θεωρούν πως η επικράτηση θα είναι πολύ άνετη και πως η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θα κάνει… περίπατο απέναντι στην ομάδα του Νίκου Κωστένογλου. Δεν έλειψαν αυτοί που υποστήριξαν ότι «θα γέρνει το γήπεδο», ενώ υπήρξαν κι αυτοί που άφησαν υπονοούμενα για τη διαιτησία πριν καν γίνει το ματς!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ξεχωριστό κομμάτι στις προβλέψεις, κυρίως των φίλων του Ολυμπιακού, ήταν κι αυτό που συνέδεσε τον αποψινό (10/02) αγώνα με αυτόν που έγινε στις 8 Φεβρουαρίο 1981. Και τότε ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την ΑΕΚ, όμως, μετά την ευρεία νίκη του έγινε η τραγωδία της Θύρας 7. Έτσι, δεν ήταν λίγοι οι φίλοι των Πειραιωτών που ζήτησαν από τους ομοϊδεάτες τους να μην προβλέπουν μεγάλα σκορ…

Οι δικές σας προβλέψεις για το μεγάλο ντέρμπι:

Stavros Ser Kisamitakis: Αναλόγως πόσο θα γέρνει το γήπεδο…

Nikos Lykos: Δύο μέρες μετά τις 8 Φλεβάρη;;; Και θέλετε προγνωστικά;;; Στα πόσα θα σταματήσουν μάλλον εννοείτε…

Kostas Olympiakos: Μες στο ναό οι αλλόθρησκοι δεν έχουν δουλειά…

Vangelis Oikonomou: 3-0

Panagiwths Kemanitzoglou: 2-0 Kevin Mirallas

Stelios Mantis: Εγώ πιστεύω ισοπαλία

Panagiotis Stridakis: Άνετη νίκη Ολυμπιακού…

Nikos Tsanosidis: Μεγάλη νίκη του ΟΣΦΠ με 4-0

GioRgos Gio: Εγώ Καβάλα είμαι θέλω να πω ότι το βλέπω αντικειμενικά 3-0

Rafailia Gavraki: Εύκολη νίκη… Δεν πιστεύω να έχουμε μεγάλο πρόβλημα με την ΑΕΚ! Είναι και 2 μέρες μετά τις 8.2 να κερδίσουν για τα αδικοχαμένα αδέρφια μας!

Fanis Rizas: Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα πάρει το ντέρμπι τη Παρασκευή έστω και δύσκολα. Έχει καλύτερη ψυχολογία, καλύτερο υλικό, είναι πιο ήρεμη σαν ομάδα γενικά και έχει περισσότερα κίνητρα εκτός του γοήτρου της νίκης ενός ντέρμπι κάτι που έχει η ΑΕΚ και είναι νομίζω το μόνο της κίνητρο. Από κει και πέρα ο Ολυμπιακός πρέπει να ξεχάσει 2 πράγματα για να κάνει πιο εύκολη τη δουλειά του. Το περσινό 6-0 και το ματς της Τρίτη με τη Ρουμπιν. Αν καταφέρει και τα βάλει σ

Keywords
Τυχαία Θέματα