Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους… ΠΑΟΚτσήδες!

Το έχει η μοίρα του φαίνεται κάποιοι, φορώντας την πειστική μάσκα του προέδρου που θα κάνει τον ΠΑΟΚ τη νούμερο ένα δύναμη στην Ελλάδα προσφέροντας παράλληλα φρούδες ελπίδες στον ταλαιπωρημένο κόσμο του, να καπηλεύονται την αγάπη του προς τον σύλλογο, βρίσκοντας σε αυτόν πρόσφορο έδαφος για να καλλιεργήσουν το προσωπικό τους συμφέρον.

Με αφορμή τη σύλληψη του Γιώργου Σαχπατζίδη,

το Onsports σας θυμίζει τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα προέδρων – μετόχων του «Δικέφαλου» που είχαν μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς δεν ήταν, όπως αποδείχθηκε, τίποτα περισσότερο παρά τυχοδιώκτες, επαγγελματίες λαοπλάνοι, όρνεα που μυρίστηκαν… αίμα και δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ για τον «Αετό», παρά μόνο για το πώς θα στριμώξουν όσα περισσότερα μπορούν στην τσέπη τους, ευελπιστώντας να γίνουν - μέσω του ΠΑΟΚ - γαλουχητές μιας ιδέας που εξυπηρετεί τα μεγαλεπήβολα σχέδιά τους!

«Μπάτμαν χωρίς φτερά!

Καταζητούμενος για περισσότερο από έναν χρόνο σε ολόκληρη την Ευρώπη, ο Γιώργος Μπατατούδης τελικά συνελήφθη στη... Λιβύη τον Ιούνιο του 2010. Εις βάρος του άλλοτε ισχυρού επιχειρηματία και μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ εκκρεμούσαν πέντε καταδικαστικές αποφάσεις, ενώ εντοπίστηκε από την ελληνική πρεσβεία στην Τρίπολη, όπου κατέφυγε οικειοθελώς προκειμένου να ανανεώσει το ελληνικό διαβατήριό του! Πληροφορίες μάλιστα τον ήθελαν να διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την οικογένεια Καντάφι (στο παρελθόν άλλωστε είχε επιχειρήσει να εμπλέξει στα διοικητικά του ΠΑΟΚ τον υιό του προέδρου της Λιβύης Αλ Σααντί), αποφεύγοντας γι΄ αυτό το λόγο τη σύλληψη, παρά το γεγονός πως γνώριζαν το «καταφύγιό» του! Όλα αυτά ωστόσο μέχρις ότου εκδόθηκε από την Ελληνική Αστυνομία το διεθνές ένταλμα σύλληψής του το οποίο και εκτελέστηκε από το τοπικό γραφείο της Ιντερπόλ, όταν αιτήθηκε την ανανέωση του διαβατηρίου του.

Ο Μπατατούδης, επονομαζόμενος και «Μπάτμαν» κάθισε περίπου εφτά χρόνια στον προεδρικό θώκο του «Δικέφαλου», ενώ η πορεία του ήταν ανάλογη της επιχειρηματικής του δραστηριότητας με την αναρρίχηση στην κορυφή και την κατακόρυφη πτώση που ακολούθησε των περιπετειών του με τη Δικαιοσύνη.

Τον Δεκέμβριο του 1996 ο κ. Μπατατούδης καθίσταται απόλυτος κυρίαρχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, κουβαλώντας τη φήμη του ισχυρού επιχειρηματία που θα μπορούσε να τα βάλει με το κατεστημένο της Αθήνας, ενώ εφτά χρόνια αργότερα είχε δαπανήσει, άσκοπα τις περισσότερες φορές, δισεκατομμύρια δραχμές και εκατομμύρια ευρώ, αλλά και κατακτήσει δύο Κύπελλα (2001, 2003), φέρνοντας παράλληλα στην Τούμπα τόσο τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, όσο και ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας όπως οι Βρύζας, Φραντζέσκος, Γ. Χ. Γεωργιάδης, Οκκάς και Καφές. Παρόλα αυτά μετά τα τέσσερα πρώτα χρόνια προεδρίας του θα έρθει σε ρήξη με τους οπαδούς (παραλαμβάνει ακόμα και φάκελο με μια σφαίρα μέσα, ενώ πυρπολείται το αυτοκίνητο το δικό του και των συνεργατών του Γιώργου Κασιμάτη, Χρήστου Γκροζούδη) καθώς γι αυτούς ήταν πάντα ο άνθρωπος που ανέβηκε από την Αθήνα για να χρησιμοποιήσει τον ΠΑΟΚ ως όχημα των παράπ

Keywords
Τυχαία Θέματα