Θυμήθηκε τα… παλιά ο Justin Smoak των Σιάτλ Μάρινερς

Απίστευτο σκορ 21-8 πέτυχαν οι Σιάτλ Μάρινερς στην έδρα των Τέξας Ρέιντζερς, ενώ ο Justin Smoak σημείωσε δύο home runs σε βάρος της παλιάς του ομάδας.

Μάλιστα αμφότερα ήταν τριπλά, όπως και ένα του Dustin Auckley. Επίσης, ο Jesus Montero συμπλήρωσε τέσσερα RBIs με τη βοήθεια ενός ακόμα home run των Μάρινερς. Εφιαλτικό βράδυ πέρασε ο Dereck

Holland (4-4) αποχωρώντας μόλις στο δεύτερο inning! Αντίθετα, ο Blake Beavan (3-4), άλλος πρώην παίκτης των Ρέιντζερς, πήρε μία εύκολη νίκη και αντικαταστάθηκε από τον Hisashi Iwakuma, ο οποίος πήρε το πρώτο save της καριέρας του.

Με 13-5 επικράτησαν οι Κολοράντο Ρόκις των Χιούστον Άστρος, με τον Carlos Gonzalez να «γράφει» τρία home runs! Ακόμα, ο Dexter Fowler σημείωσε ένα ακόμα home run, ενώ ο Michael Cuddyer πέτυχε Grand Slam! Έτσι ο Christian Friedrich (3-1) πήρε μία εύκολη νίκη, ενώ ο Troy Tulowtizki αποχώρησε τραυματισμένος προκαλώντας νέο πρόβλημα στις τάξεις των Ρόκις.

Σε εξέλιξη είναι τα τρία τελευταία παιχνίδια του σημερινού προγράμματος του MLB, Λος Άντζελες Έιντζελς-Νιου Γιορκ Γιάνκις, Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς και Λος Άντζελες Ντότζερς-Μιλγουόκι Μπρούερς. Νωρίτερα ολοκληρώθηκαν τα πρώτα δέκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα