Θρίαμβος του AFC στο Pro Bowl

Με σκορ... 59-41 επικράτησε το AFC απέναντι στο NFC στο ετήσιο Pro Bowl (αντίστοιχο All-Star Game) του NFL που έγινε την Κυριακή (29/01) στην Χαβάη.

Ο Brandon Marshall των Μαϊάμι Ντόλφινς ήταν αυτός που ξεχώρισε στην αναμέτρηση επίλεκτων. Συγκεκριμένα ο wide receiver δέχθηκε πετυχημένα έξι πάσες και συμπλήρωσε 176 γιάρδες. Παράλληλα σημείωσε ρεκόρ Pro Bowl με τέσσερα touchdowns!

Ο 27χρονος Αμερικανός είχε από ένα touchdown σε

κάθε τέταρτο, ενώ το ένα από αυτά ήταν για... 74 γιάρδες. Συνολικά το παιχνίδι περιείχε αρκετές εντυπωσιακές φάσεις, αλλά ο Marshall αναδείχθηκε MVP.

Συνολικά μόνο οι 107 συνολικά πόντοι του Pro Bowl του 2004 ξεπερνούν τους 100 του 2012. Πάντως οι 59 του AFC αποτελούν ρεκόρ παραγωγικότητας από μία ομάδα.

Μεταξύ των 36 πρωτοεμφανιζόμενων Pro Bowlers ήταν ο Cam Newton των Καρολάινα Πάνθερς και ο Andy Dalton που αποδείχθηκαν σταθεροί σαν quarterbacks. Ακόμα οι Tony Gonzalez, Larry Fitgerald και Steve Smith ξεπέρασαν τις εκατό γιάρδες για το NFC.

Το ίδιο το προβάδισμα άλλαζε χέρια διαρκώς στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το AFC «κυριάρχησε» στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα