Θρίαμβος της Ίντερ επί της Μίλαν με χατ-τρικ Μιλίτο (photos)

00:13 7/5/2012 - Πηγή: OnSports

Τη νίκη με 4-2 πήρε η Ίντερ απέναντι στη Μίλαν με τον Ντιέγκο Μιλίτο να κάνει φανταστική εμφάνιση και να δίνει τον τίτλο στη Γιουβέντους.

Ένα από τα καλύτερα ντέρμπι του Μιλάνο διεξήχθη στο «Τζουζέπε Μεάτσα» όπου Ίντερ και Μίλαν έκαναν διαφήμιση του ποδοσφαίρου ,με τους «νερατζούρι» να παίρνουν μία μεγάλη νίκη με 4-2 και να κόβουν το δρόμο προς τον τίτλο από τους «ροσονέρι», καθώς η Γιουβέντους επικρατούσε της Κάλιαρι και είχε κάθε λόγο να πανηγυρίζει.

Ο

Ντιέγκο Μιλίτο ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές για τους γηπεδούχους. Στο 14’ με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αντρέα Στραματσιόνι. Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τον Λούσιο να σκοράρει, από θέση οφσάιντ όμως, ενώ και ο Καμπιάσο έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει τη γραμμή και το διαιτητή να μην καταλογίζει το γκολ.

Στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου, ο Μπόατενγκ κέρδισε πέναλτι από τον Ζούλιο Σέζαρ, το οποίο είδε μόνο ο Ριτσόλι βέβαια. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και έφερε την αναμέτρηση στα ίσια τους φιλοξενούμενους.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στα 31 δευτερόλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου, έκανε την ανατροπή με ωραίο πλασέ, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι όμως, δεν χάρηκαν για πολύ το προβάδισμά τους.

Στο 51’ ο Αμπάτε έκανε ένα… χαζό πέναλτι με τον Μιλίτο στο 52’ να ευστοχεί και να δίνει ελπίδες νίκης στους γηπεδούχους. Η ολική ανατροπή για την ομάδα του Στραματσιόνι, ολοκληρώθηκε, δέκα λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης, όταν ο Νέστα έκανε χέρι εντός περιοχής με τον «Πρίγκιπα» με νέα εκτέλεση πέναλτι να ολοκληρώνει το χατ-τρικ και να δίνει ουσιαστικά τη νίκη στην ομάδα του.

Το… κερασάκι στην τούρτα, μπήκε στο 87΄όταν ο Μαϊκόν με ένα σουτ από τα 25 μέτρα, δεν άφησε περιθώριο στον Αμέλια, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα, που έδωσε ελπίδες στην Ίντερ για την Ευρωπαϊκή της έξοδο. Ταυτόχρονα, έκοψε το δρόμο προς τον τίτλο για τη Μίλαν, η οποία μένει στη δεύτερη θέση.

Το Onsports σας μετέφερε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης: ΊντερΜίλαν.

Γιουβέντους, η πρώτη «Κυρία» στην Ιταλία

Διαβάστε το αφιέρωμα, το οποίο ετοίμασε το Onsports για το μεγάλο ντέρμπι του ιταλικού βορρά

Keywords
Τυχαία Θέματα