Τέλος ο Στασινόπουλος από το Κορωπί

Ξαφνική ήταν η αποχώρηση του Βασίλη Στασινόπουλου από τον πάγκο του Κορωπίου, αλλά και του γενικού αρχηγού, Δημήτρη Κουλοχέρη.

Το Κορωπί εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι θα προσπαθήσουν να βρουν επάξιους αντικαταστάτες στις συγκεκριμένες θέσεις, παρά τη δύσκολη γενική κατάσταση που επικρατεί, ενώ καλεί τον κόσμο να παρευρεθεί στην ανοιχτή συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (4/1).

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

«Το ΔΣ του ΑΟ Κορωπίου συνεχίζει την προσπάθεια σύσσωμα και συλλογικά για την αγωνιστική ανάταση της ομάδας, χωρίς βέβαια να αγνοεί

τη δυσχερέστατη οικονομική συγκυρία που διέρχεται ολόκληρη η ελληνική κοινωνία. Δηλώνει ότι η πόρτα του συλλόγου είναι ανοικτή σε οποιονδήποτε επιθυμεί να βοηθήσει ηθικά και υλικά τον σύλλογο από οποιοδήποτε πόστο. Επίσης, μέσα στα πλαίσια της νομοτέλειας (ουδείς αναντικατάστατος) οι παραιτηθέντες των τελευταίων ημερών θα αντικατασταθούν επάξια. Τέλος, συγκαλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση και καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο της πόλης για ανοικτή συζήτηση που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη 4/1/2012 και ώρα 19.00, σε χώρο που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα