Τελειώνει εντός του μήνα το θέμα Σάντος

08:22 5/1/2012 - Πηγή: OnSports

Μέχρι το τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού ανάμεσα στον Σοφοκλή Πιλάβιο και τον Φερνάντο Σάντος για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Τις τελευταίες λεπτομέρειες θα συζητήσουν εντός του μήνα οι Σοφοκλής Πιλάβιος και Φερνάντο Σάντος και στη συνέχεια θα δώσουν τα χέρια, κάτι το οποίο θα σημάνει την ανανέωση της συνεργασίας τους. Το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί, εκτός σοβαρού απρόοπτου, σε περίπου δέκα μέρες, στην Αθήνα και λογικά η συμφωνία θα ισχύει τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση

της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τέλος, Πιλάβιος, Φύσσας και Σάντος θα μεταβούν στο τέλος του μήνα στα Χανιά, προκειμένου να τιμηθούν από το σύνδεσμο φιλάθλων, «Γαλανόλευκος Φάρος».

Ενδιαφέρον για τα εισιτήρια

Περισσότερες από 500 παραγγελίες εισιτηρίων για τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας, για τη φάση των ομίλων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, έχουν γίνει μέχρι τώρα. Συγκεκριμένα, έχουν γίνει 554 κρατήσεις εισιτηρίων για τα παιχνίδια εναντίον της Πολωνίας, Τσεχίας και Ρωσίας. Το 41,7% αφορά το εναρκτήριο ματς του τουρνουά, το 31,05% αυτό με αντίπαλο την Τσεχία και το 27,25% το ματς με την Ρωσία.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που έχουν κάνει κρατήσεις τόσο για τη φάση των «8», όσο και για την αντίστοιχη των «4».

Keywords
Τυχαία Θέματα