Ταουσιάνης: «Με έπνιγε το δίκιο»

Συγνώμη από τους παίκτες του Ρούβα ζήτησε ο Γιάννης Ταουσιάνης, που αποβλήθηκε στο 74’ διαμαρτυρόμενος για πέναλτι στο παιχνίδι με την Προοδευτική.

Ο προπονητής της ομάδας της Γέργερης δήλωσε: «Ζητώ συγνώμη από τους παίκτες μου που δε μπόρεσα να τους βοηθήσω στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά, επειδή αποβλήθηκα, αφού διαμαρτυρήθηκα κάπως έντονα. Ένιωθα πως με έπνιγε το δίκιο!».

Για το παιχνίδι σχολίασε: «Ήταν κακό παιχνίδι. Υπήρξαν κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες. Όταν ο αντίπαλος αγωνίζεται, όπως σήμερα η Προοδευτική, λίγο ο αέρας και η εκνευριστική διαιτησία, μας στέρησαν

ηρεμία και συγκέντρωση. Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε την ταυτότητα που έχουμε στον αγωνιστικό χώρο. Μπήκαμε σε παιχνίδι, το οποίο χαρακτήρισαν οι προσωπικές μονομαχίες και οι μεγάλες μεταβιβάσεις».

Για τις απουσίες του Περογαμβράκη και του Ταχμαζίδη: «Είναι δυο παίκτες που, ιδιαίτερα σε αυτό το μικρό γήπεδο, έχουν την ικανότητα να κρατούν τη μπάλα και να δημιουργούν. Η απουσία τους μας στέρησε εναλλακτικές επιλογές κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα