Ταμάρα Έκλεστοουν: Ζητούν 200.000 λίρες για να μην αποκαλύψουν σεξουαλικά μυστικά της

Ο ισχυρός άντρας της Formula 1 μπορεί αυτές τις μέρες να καρδιοχτυπά για τα όσα συμβαίνουν στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν αλλά έχει το μυαλό του στην κόρη του…

Δεν του φτάνουν τα προβλήματα στο Μπαχρέιν έχει να αντιμετωπίσει και τις περιπέτειες της Ταμάρα ο Μπέρνι Έκλεστοουν! Η πλούσια κληρονόμος έχει μπλεχτεί σε δικαστική περιπέτεια κατά τη διάρκεια της οποίας είναι πιθανό να βγουν στη φόρα πολλά… άπλυτά της που θα φέρουν σε τρομερά δύσκολη θέση τον διάσημο μπαμπά της.

Δύο άντρες αντιμετωπίζουν την κατηγορία του εκβιασμού επειδή έστειλαν στον ατζέντη της 27χρονης Ταμάρα Έκλεστοουν (η οποία είναι και μοντέλο) ένα απειλητικό email στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ έγραφαν πως αν δεν τους δώσουν 200.000 λίρες θα αποκαλύψουν μυστικά για τη σεξουαλική της ζωή.

Ο 32χρονος Ντέρεκ Ρόουζ και ο 19χρονος Ζακίρ Ούντιν –οι οποίοι φέρεται να είναι ζευγάρι- είχαν συλληφθεί στις 5 Απριλίου αλλά αστυνομία δεν επέστρεψε να διαρρεύσουν πληροφορίες για την υπόθεση. Χτες, όμως, που έγινε η ακροαματική διαδικασία βγήκε το θέμα στις εφημερίδες…

Οι δύο άντρες έχουν αφεθεί ελεύθεροι με εγγύηση μέχρι τις 19 Ιουνίου που θα ξεκινήσει η δίκη. Οι κατηγορούμενοι θα δηλώσουν αθώοι και θα ισχυριστούν πως μία εφημερίδα τους πρόσφερε 200.000 λίρες για να πουν την ιστορία τους και εκείνοι έστειλαν το email στην Ταμάρα όχι για να την απειλήσουν αλλά για να παζαρέψου την ιστορία και μαζί της!

Σε περίπτωση πάντως που δεν γίνει εξωδικαστικός διακανονισμός θα ακουστούν πολλά… ενδιαφέροντα –και πικάντικα- για την Ταμάρα, στην δικαστική αίθουσα!

Για να δούμε τι θα ακούσουμε πάλι…

Keywords
Τυχαία Θέματα