Τα βλέμματα στην Πάτρα!

Ο αγώνας ανάμεσα στον Απόλλων Πατρών και τους Ίκαρους Σερρών είναι αυτός που ξεχωρίζει στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών.

Το συγκρότημα του Νίκου Βετούλα υποδέχεται την ομάδα του Στάθη Καμαράκη με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και τον νικητή να παραμένει σε απόσταση… αναπνοής από την πρώτη θέση. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα, λόγω έδρας και μόνο, ωστόσο αναμένεται ένα εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που εξ αρχής βρίσκονται μαζί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Στο μεταξύ, ο πρωτοπόρος

Πανελευσινιακός δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στον Ερμή Λαγκαδά σε ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς το συγκρότημα του Αντώνη Μπαξεβάνη είναι εξαιρετικά επικίνδυνο στο… σπίτι του. Σε αντίθεση με την ομάδα της Ελευσίνας, η ΑΕΚ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση αναμένεται να έχει σχετικά εύκολο έργο απέναντι στην ΑΕΚ Άργους εκτός έδρας, καθώς οι γηπεδούχοι δεν έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης στις 10 πρώτες αγωνιστικές.

Στα άλλα παιχνίδια, ο ΟΦΗ αναμένεται να έχει δύσκολο έργο απέναντι στη Δόξα Λευκάδας εκτός έδρας, ενώ το Λαύριο αναμένεται να νικήσει εύκολα ή δύσκολα τον Πιερικό Αρχέλαο στην Αθήνα. Ο Αμύντας υποδέχεται το Παγκράτι σε ένα ντέρμπι από τα παλιά, ενώ αμφίρροπο αναμένεται να είναι και ο αγώνας ανάμεσα στη Νέα Κηφισιά και τον Πανερυθραϊκό. Τέλος ο Αρκαδικός αντιμετωπίζει στην Τρίπολη το Πέραμα σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:
ΔΑΚ Λευκάδας 17.00 Δόξα Λ.-ΟΦΗ Γκούμας-Γεωργιάδης-Παγώνης (Αθανασίου)
Λαυρίου 17.00 Λαύριο-Πιερικός/Αρχέλαος Διαμαντής-Ξάνθος-Πίγκας (Μαύρος)
ΔΑΚ Άργους 17.00 ΑΕΚ Άργους-ΑΕΚ Δεσλής-Μήτσιου-Κωνσταντινόπουλος (Γιαλικάρης)
Λαγκαδά 17.00 Ερμής Λ.-Πανελευσινιακός Παντελίδης-Ταρενίδης Στ.-Μάλαμας (Αρβανιτίδης)
Δάφνης 17.00 Αμύντας-Παγκράτι Πουρσανίδης Κ.-Θεονάς-Θεοδωρόπουλος (Σωτηριάδης)
Ν.Κηφισιάς 17.00 ΑΕ Ν. Κηφισιάς-Πανερυθραϊκός Μπίκας-Κοτσίμπος-Καραβίτης (Θεολογίτης)
Τρίπολης 17.00 ΣΕΦΑ Αρκαδικός-Περάματος/Ερμής Βαρδάλος-Τσούνας-Τσώνος Μ (Κόκκορης)
Περιβόλας 17.00 Απόλλων Π-Ίκαροι Σ. Μάνος-Ανδρικόπουλος-Μαλανδρής (Θεοδοσόπουλος)

Keywords
Τυχαία Θέματα