Τα μέτρα ασφαλείας για τον τελικό

Από 300 εισιτήρια θα δοθούν σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του 30ου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στις 17/3 στην Πάτρα .

Εγινε αποδεκτός ο αριθμό των εισιτηρίων που ορίστηκε για τους φιλάθλους τους αν και ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε

για τον αριθμό των 500 εισιτηρίων που θα πάρει η ΟΧΕ. Η ΕΛ.ΑΣ. εγγυήθηκε από την πλευρά της την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης και διευθυντή της αστυνομικής διεύθυνσης Αχαΐας κ. Δημήτρη Δριβίλα επεσήμανε ότι τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια

Συνολικά θα εκδοθούν 1.150 εισιτήρια και προσκλήσεις. Η κάθε ομάδα θα πάρει από 300 εισιτήρια και από 25 προσκλήσεις, ενώ άλλα 500 θα διατεθούν σε ΟΧΕ, τον χορηγό της διοργάνωσης, τοπικούς φορείς, σωματεία χάντμπολ της περιοχής και ουδέτερους φιλάθλους. Όλα τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και οι ομάδες θα δώσουν τις λίστες με τα ονόματα από την Παρασκευή, ώστε στις εισόδους του γηπέδου να γίνεται ταυτοποίηση με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Με τις εικόνες της κατεστραμμένης Λαμίας προ διετίας στο μυαλό αποφασίστηκε οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να υποβληθούν σε έλεγχο στο Αντίρριο κάτι που θα ισχύσει και με τους φίλαθλους της ΑΕΚ. Ένα 48ώρο πριν τον τελικό θα υπάρχει διακριτική φρούρηση των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην πόλη της Πάτρας και οι αποστολές των ομάδων θα ταξιδέψουν προς και από την Πάτρα με συνοδεία αστυνομικής δύναμης.

Θα υπάρξει ζώνη προελέγχου για να μην πλησιάσει κανείς στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο ή πρόσκληση και οι οπαδοί των δύο ομάδων δεν θα έχουν καμία οπτική επαφή πριν και κατά την είσοδο τους στο κλειστό.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας η ΟΧΕ εκπροσωπήθηκε από το μέλος του Δ.Σ. Δημήτρη Σταυρακάκη, η ΑΕΚ από τον γενικό γραμματέα της ερασιτεχνικής Βασίλη Τόγελο και τον εκπρόσωπο της στη ΔΕΠ Κώστα Σταματιάδη, ενώ ο ΠΑΟΚ από τον έφορο Δημήτρη Χασεκίδη και η σύσκεψη έγινε παρουσία του Αντιεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Π. Ανδρέου, ενώ παρίσταντο ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Ταξίαρχος Ιωάννης Σιάμος, ο Διευθυντής Αστυνομικής διεύθυνσης Αχαϊας Ταξίαρχος Δημήτριος Δριβίλας, ο α’ Υποδιευθυντής της Αστυνομικής διεύθυνσης Αχαΐας Κωνσταντίνος Κλουκινιώτης, ο διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών Αριστείδης Ανδρικόπουλος, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Πατρών Κωνσταντίνος Κόντης, ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πατρών Αντιπύραρχος Ιωάννης Πετρούτσος και ο εκπρόσωπος του ΠΕΑΚ «Δ. Τόφαλος» Χρήστος Αγγελόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα