Τα... είπαν Μπιτσαξής, Αρβανίτη-Τσιαρτσιάνη

22:53 5/6/2012 - Πηγή: OnSports

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή είχαν σήμερα οι δευτεραθλήτριες Ευρώπης στο μπιτς βόλεϊ, Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη.

Ο ΓΓΑ, Πάνος Μπιτσαξής συνεχάρη τις αθλήτριες για τη διάκρισή τους στα τελικά της Χάγης και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια για την ολυμπιακή πρόκριση, με τις αθλήτριες να του προσφέρουν ως αναμνηστικό μια υπογεγραμμένη μπάλα.

Το «παρών» από την Ομοσπονδία έδωσαν ο αντιπρόεδρος του ΔΣ και αναπληρωτής πρόεδρος της επιτροπής μπιτς βόλεϊ, Γιάννης Στουραϊτης, το μέλος

του ΔΣ και της εκτελεστικής επιτροπής του μπιτς, Νεκτάριος Χαλβατζής, καθώς και ο συντονιστής του τμήματος, Γιώργος Γκάγκαλης.
Στη σημερινή συνάντηση, οι Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη τού ανέλυσαν εκτενώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα οποία επιδεινώνονται από τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στη ροή της επιχορήγησης προς την ομοσπονδία. Επίσης, αναφέρθηκαν στην ανάγκη ύπαρξης εξειδικευμένων προπονητικών χώρων για την ομαλή προετοιμασία τους και την ανάπτυξη του αθλήματος.

Ο Παναγιώτης Μπιτσαξής εξήγησε ότι οι καθυστερήσεις οφείλονται σε λόγους που έχουν να κάνουν με την οικονομική κατάσταση της χώρας και τόνισε πως είναι σε συνεννόηση με την ομοσπονδία, η οποία θα υλοποιήσει το πλάνο χρηματοδότησης της προσπάθειας της εθνικής ομάδας ανάλογα με τη ροή της χρηματοδότησης από την πολιτεία.

Τους τόνισε ακόμα πως εξαρχής το μπιτς βόλεϊ αποτέλεσε άθλημα εθνικού σχεδιασμού υψηλής προτεραιότητας και επανέλαβε τη στήριξή του στην προσπάθεια των κοριτσιών και του αθλήματος γενικότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα