Συστράτευση και προειδοποίηση από τους φίλους του Ηρακλή

Η Λέσχη Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή καλεί σε συστράτευση τους οπαδούς της ομάδας, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα προς τους υπεύθυνους του συλλόγου.

Την ανάγκη των φίλων του Ηρακλή να σταθούν κοντά στην ομάδα βόλεϊ μετά «την οριστική και αυτονόητη απόφαση της ΕΕΑ για συμμετοχή

της ομάδας στο πρωτάθλημα» επισημαίνει με ανακοίνωσή της η Λέσχη Φίλων Ηρακλή.

Παράλληλα, οι «κυανόλευκοι» οπαδοί προειδοποιούν τους υπεύθυνους να μην επιτρέψουν ανάλογες καταστάσεις σε οποιοδήποτε τμήμα του συλλόγου, «διότι η αντοχή και η υπομονή όλων έχει εξαντληθεί εδώ και πολύ καιρό.»

Η σχετική ανακοίνωση: «Η Λέσχη Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή καλεί τα μέλη της αλλά και τον υπόλοιπους φίλους του συλλόγου σε μαζική συμμετοχή στην αγορά των καρτών διαρκείας για την ομάδα βόλεϊ.

Μετά την οριστική και αυτονόητη απόφαση της ΕΕΑ για συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα η οικονομική αρωγή όσων το δυνατό περισσότερων Ηρακληδέων, στην προσπάθεια του τμήματος για την εκπλήρωση των φετινών στόχων είναι επιβεβλημένη.

Μέσα από μια πολύ δύσκολη και αβέβαιη οικονομικά εποχή για όλους μας, θα κληθούμε να αποδείξουμε ότι ο κόσμος που πραγματικά αγαπά το σύλλογο είναι περισσότερος απ’ όσο φανταζόμαστε. Ειδικά για την ομάδα βόλεϊ η οποία θα κληθεί φέτος να κρατήσει ψηλά την περηφάνια του Ηρακληδέα, σαρώνοντας στο πέρασμά της τους πάντες.

Τέλος ελπίζουμε ότι θα είναι η τελευταία φορά που ο Ηρακληδέας περνά το μαρτύριο της αδειοδότησης κάποιου τμήματος και με αφορμή αυτό το γεγονός εφιστούμε την προσοχή των υπευθύνων, να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες εγκαίρως, έτσι ώστε να μην ξανασυμβεί παρόμοια περίπτωση σε κανένα επαγγελματικό τμήμα του συλλόγου, διότι η αντοχή και η υπομονή όλων έχει εξαντληθεί εδώ και πολύ καιρό.

Το ΔΣ της ΛΦΒΗ»

Keywords
Τυχαία Θέματα