Συνέλευση Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού

Πραγματοποιήθηκε η συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού.

Σε αυτή συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν την ύπαρξη και τη λειτουργία του, ενώ γνωστοποιήθηκε η οικονομική ανάγκη που υπάρχει για να συνεχίσουν να λειτουργούν τα γραφεία.

Η συνδρομή για το Σύλλογο είναι στα 5 ευρώ το μήνα! Γι’ αυτό καλούνται όλα τα μέλη και όλοι οι φίλοι να συνεισφέρουν για να συντηρηθεί ο Σύλλογος στα γραφεία του στον Πύργο (οδός Μπιζανίου 7, 2ος όροφος).
Από εκεί και πέρα, επιβεβαιώθηκε εκ νέου ο σκοπός της ύπαρξης και λειτουργίας του Συλλόγου, όπως έχει περιγραφεί από το ξεκίνημα του τον

περασμένο Αύγουστο:

«Ο Σύλλογος θα απαρτίζεται από φιλάθλους που δεν επιθυμούν να είναι οργανωμένοι σε κάποιο παραδοσιακό μοντέλο οπαδικού συνδέσμου. Με γνώμονα την αγάπη μας γι’ αυτή τη μεγάλη και ιστορική ομάδα, που αποτελεί διαχρονικά ζωντανό κομμάτι της ιστορίας και της κοινωνίας του Πύργου, αλλά και του Νομού γενικότερα, και με κοινό σύνθημα ότι ο Πανηλειακός είναι μέσα στην καρδιά μας, ζητάμε τη συμπαράσταση ΟΛΩΝ στην προσπάθεια αυτή.

Βασικοί σκοποί του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού, είναι οι εξής:

1) Η διάδοση της ιστορίας και της συνεισφοράς του Πανηλειακού στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και του Νομού, καθώς και της χώρας, και η με κάθε νόμιμο και αθλητικό τρόπο διάδοση της ιστορίας και των αρχών του Πανηλειακού σε όλους τους φιλάθλους.

2) Η ενδυνάμωση των σχέσεων των απανταχού Ηλείων σε όλο τον κόσμο, η ενδυνάμωση των δεσμών του Πανηλειακού με τους φιλάθλους και την τοπική κοινωνία, καθώς και η ενεργοποίηση όσο δυνατόν περισσότερων φιλάθλων για να σταθούν δίπλα στον αγαπημένο μας Πανηλειακό.

3) Η διαρκής και σταθερή παροχή κάθε φύσης συμπαράστασης στις αθλητικές επιδιώξεις του συλλόγου (η οποία δεν θα αποσκοπεί σε κανένα κέρδος για τον σύλλογο ή τα μέλη του).

4) Η ανάπτυξη εθελοντισμού και η δημιουργία ομάδων εργασίας για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Πανηλειακού και του ονόματος του.

5) Προβολή και αξιοποίηση των ποδοσφαιριστών, ως κοινωνικά πρότυπα σε θέματα συμπεριφοράς και αθλητικής συνείδησης.

Αναδείχτηκε πενταμελής προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, με σκοπούς: Την κίνηση ενεργειών για να μαζευτούν οικονομικοί πόροι, την κίνηση ενεργειών που αφορούν στη λειτουργία του Συλλόγου και την προετοιμασία Γενικής συνέλευσης (στα τέλη Ιουνίου περίπου) από την οποία θα αναδειχθεί και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου. Αυτά εννοείται, αν υπάρξει ως τότε η απαιτούμενη βοήθεια, για να συνεχιστεί η λειτουργία. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση, η πρόταση που θα φέρει στη Συνέλευση η προσωρινή Επιτροπή, θα είναι να μη συνεχιστεί η λειτουργία γραφείων!

Για μια ακόμα φορά θέλουμε να καλέσουμε και να φέρουμε κοντά, όλους εσάς που αγαπάτε τον Πανηλειακό.
Κάθε μέλος του Συλλόγου έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει στις δράσεις του, ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται!

ΥΓ. Επί αγωνιστικών θεμάτων, για την ομάδα, κ.τ.λ. εκφράστηκε για μια ακόμα φορά η μεγάλη ικανοποίηση για όσα έχει πετύχει

Keywords
Τυχαία Θέματα