Συμφώνησε με... Νταλγκλίς ο Μαντσίνι

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ συμμετέχουν στα προημιτελικά του αγγλικού Λιγκ Καπ λίγες... ώρες μετά τον αγώνα τους στην Premier League.

Αρχικά, ο Κένι Νταλγκλίς, προπονητής της Λίβερπουλ, εκδήλωσε παράπονα για τον ακραίο καταρτισμό του προγράμματος. Λίγες ώρες αργότερα ο έμπειρος κόουτς βρήκε σύμμαχο στο πρόσωπο του Ρομπέρτο Μαντσίνι, τον οποίο αντιμετώπισε το βράδυ της Κυριακής (27/11).

«Για αυτό η εθνική ομάδα της Αγγλίας δεν μπορεί να αποδώσει. Οι παίκτες

φτάνουν νεκροί στις τελικές φάσεις των παγκοσμίων και των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων» δήλωσε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος συμπλήρωσε:

«Οι παίκτες δεν έχουν περιθώριο επαναφοράς. Θα αλλάξουμε όλη την ομάδα. Η Άρσεναλ έπαιξε το Σάββατο, εμείς Κυριακή βράδυ. Την Δευτέρα ταξιδέψαμε στο Λονδίνο και την Τρίτη το βράδυ έχουμε παιχνίδι. Πραγματικά απίστευτο».

Πάντως, ο Μαντσίνι δεν προσέδωσε συγκεκριμένες ευθύνες:

«Δεν ξέρω ποιος φταίει, αλλά η Premier League θα έπρεπε να είχε αλλάξει το πρόγραμμα. Απαιτούνται τουλάχιστον τρεις μέρες ανάμεσα στα παιχνίδια. Το ίδιο θα συμβεί τον Ιανουάριο, όταν θα αντιμετωπίσουμε την Σάντερλαντ την Πρωτοχρονιά και την Λίβερπουλ δύο μέρες αργότερα. Η Λίβερπουλ θα έχει τρεις μέρες περιθώριο, ενώ εμείς δύο».

Keywords
Τυχαία Θέματα