Συγκεντρωτική προπόνηση της ΕΠΕΣΘ

Παρουσία του προπονητή της Εθνικής παίδων, Μάκη Δημητριάδη, πραγματοποιήθηκε η συγκεντρωτική προπόνηση του κλιμακίου της ΕΠΕΣΘ.

Συγκεντρωτική προπόνηση του κλιμακίου της ΕΠΕΣΘ πραγματοποιήθηκε στο ΕΑΚ Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του προπονητή της Εθνικής παίδων, Μάκη Δημητριάδη. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στους αθλητές για το πρόγραμμα της Ομοσπονδίας που μπαίνει σε εφαρμογή με

σκοπό να συγκροτηθεί η επόμενη Εθνική παίδων και έπειτα παρακολούθησε την προπόνηση.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας, διεξήχθη καταγραφή των σωματομετρικών χαρακτηριστικών των αθλητών ώστε να αξιολογηθούν και να συγκριθούν με τα αντίστοιχα περσινά στοιχεία. Αγωνιστικός στόχος της συγκεντρωτικής ήταν η εξάσκηση βασικών στοιχείων ατομικής τεχνικής στην επίθεση και την υποδοχή. Η προπόνηση τελείωσε με ένα οικογενειακό διπλό.

Ο περιφερειακός προπονητής, Δημήτρης Μπαλασάς, είχε στη διάθεσή του τους εξής αθλητές: Σταυρακάκης Αναστάσιος, Δούρβος Θεόδωρος, Κουκουμάκας Παναγιώτης, Τσιράκης Οδυσσέας, Ηλίας Θεοδόσιος, Τζιουμάκας Γεώργιος (Ηρακλής), Καρασαββίδης Βασίλειος, Ιωαννίδης Ιωάννης, Κανελιάς Θεόδωρος, Γκρέμπενικ Γιάροσλαβ, Κοντοκώστας Κωνσταντίνος (Επίκουρος), Κουτσονίκας Ευάγγελος, Πατμανίδης Αναστάσιος (Άρης), Καλογιαννίδης Βασίλειος (ΜΕΝΤ), Χρηστινίδης Δημήτριος, Κερτικίδης Απόστολος, Κουντουρέτης Κυριάκος, Βεργιεμετζίδης Κωνσταντίνος (Αίας Ευόσμου), Κόκκινος Ευάγγελος (Περσέας), Κουβράκης Χρήστος, Χατζηγιαννάκης Αλέξανδρος (ΠΟ Μουδανιών), Παπάζογλου Αθανάσιος (Ελπίς), Νικοαλακάκης Κωνσταντίνος (ΧΑΝΘ).

Στο μεταξύ, η προπόνηση του κλιμακίου κοριτσιών της ΕΠΕΣΘ έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 21/12/2011 στο ΕΓ Μίκρας (17.30-19.30) με συμμετοχή του Ομοσπονδιακού προπονητή, Τάκη Φλώρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα