Στους «4» η Σπόρτινγκ

Η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι προκρίθηκε στους ημιτελικούς των play off του MLS, αφού κέρδισε για δεύτερη φορά τους Κολοράντο Ράπιντς με 2-0.

Άλλωστε, το έργο της Σπόρτινγκ ήταν σχετικά εύκολο έπειτα από το εκτός έδρας 2-0 στο πρώτο ματς των προημιτελικών. Ωστόσο, ο Αουριλιέν Κολίν φρόντισε να μεγαλώσει το προβάδισμα των πρωταθλητών της Ανατολής στην regular season στο 28ο λεπτό. Στο 57ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι, αλλά στο 76ο διαμορφώθηκε το 2-0 έπειτα

από εύστοχη κεφαλιά του Σι Τζέι Σαπόνγκ.

Πλέον, η Σπόρτινγκ αναμένει τον νικητή του ζευγαριού «Χιούστον Ντάιναμο-Φιλαδέλφεια Ούνιον» με τους πρώτους να έχουν προβάδισμα με 2-1 από το πρώτο ματς. Οι ημιτελικοί θα κριθούν σε μονές αναμετρήσεις με την ομάδα της Κάνσας να έχει το πλεονέκτημα έδρας ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Από την άλλη, η σεζόν των Ράπιντς… ολοκληρώθηκε.

Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι: Νίλσεν, Εσπινόζα (46’ Αρνάουντ), Μάιερς, Κόλιν, Χούλιο Σέζαρ (79’ Ντιόπ), Μπέσλερ, Σίνοβιτς, Ζούσι, Καμαρά, Μπάνμπερι (87’ Σάαντ), Σαπόνγκ.
Κολοράντο Ράπιντς: Πίκενς, Παλγκούτα, Κομίνγκες, Βάιν, Τόμπσον, Νέιν (56’ Καντζί), Λαρέντοβιτς, Νιάσι, Λαμπό (80’ Αμπάμπιο), Μούλαν, Κάμινγκς (46’ Αμαρίκουα).

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα