Στο… συρτάρι η επίθεση στον Καλόπουλο

Στο… συρτάρι έβαλε την επίθεση προς τον Δημήτρη Καλόπουλο στην αναμέτρηση της δ΄ φάσης του Κυπέλλου ανάμεσα στους Πόντιους και την Ξάνθη στην Κατερίνη, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, αφού έκρινε ότι δεν έγιναν τα προβλεπόμενα από τους κανονισμούς, ώστε να φθάσει σε αυτήν η υπόθεση.

Η υπόθεση με τα επεισόδια στο «ΟΑΚΑ Πιερίας» όπου 30 περίπου κουκουλοφόροι εισέβαλαν στον

αγωνιστικό χώρο επιχειρώντας να επιτεθούν στον 31χρονο διαιτητή έφθασε στα χέρια της Πειθαρχικής Επιτροπής μαζί με εκείνη της… καρεκλιάς στον επόπτη του αγώνα Εθνικός Αστέρας – ΠΑΟΚ, ωστόσο μόνο για τη δεύτερη πάρθηκαν αποφάσεις.

Και αυτό γιατί η υπόθεση πήγε στην Επιτροπή χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν έχει γίνει δίωξη από την εκτελεστική γραμματεία της ΕΠΟ (η οποία έχει αναλάβει προσωρινά να επιτελέσει το έργο των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων), με αποτέλεσμα να μην εξεταστεί αφού τα μέλη της έκριναν ότι δεν έγιναν τα προβλεπόμενα από τους κανονισμούς.

Εκτός αυτού δεν προβλέπονται κυρώσεις στην περίπτωση που οπαδοί τρίτης ομάδας δημιουργούν επεισόδια σε γήπεδο στο οποίο δεν λαμβάνει χώρα αναμέτρηση της ομάδας τους και η υπόθεση μπήκε έτσι στο... συρτάρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα