Στο Κωπηλατοδρόμιο οι επίλεκτοι

Στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα άρχισε την Κυριακή το πρώτο προπονητικό κοινόβιο για τη νέα σεζόν στην κωπηλασία χωρίς απώλειες από πλευράς παγκόσμιων πρωταθλητών.

Από τους 18 επίλεκτους αθλητές που θα παραμείνουν για προετοιμασία στην ως τις 21 Οκτωβρίου οκτώ θα μετάσχουν στην ελληνική οκτάκωπο που θα αγωνιστεί με την αντίστοιχη τουρκική στην διοργάνωση φιλίας «Two Nations Cup» στον Βόσπορο.

Οι έξι που

θα στελεχώσουν το ελληνικό πλήρωμα είναι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης Γιάννης Χρήστου, Γιώργος Τζιάλλας, Γιάννης Τσίλης, Στέργιος Παπαχρήστος , Νίκος Γκουντούλας και Απόστολος Γκουντούλας ενώ οι δυο που θα συμπληρώσουν την οκτάδα θα προκύψουν μετά το κοινόβιο. Πηδαλιούχος της ελληνικής οκτακώπου θα είναι ο νεαρός αθλητής του ΟΦΘ Αλέξανδρος Χαϊτίδης.

Αναλυτικά οι 18 αθλητές που μετέχουν στο κοινόβιο είναι οι Τζιάλλας Γιώργος (ΝΟΙ), Παπαχρήστος Στέργιος (ΟΕΑ ΝΑΒ),Τσίλης Γιάννης (ΝΟΙ), Γκουντούλας Απόστολος (ΟΦΘ), Γκουντούλας Νίκος (ΟΦΘ),Χρήστου Γιάννης (Ολυμπιακός), Μαγδανής Παναγιώτης (ΝΟΛ), Κόνσολας Γιώργος (ΝΑΟΣ), Αγγελόπουλος Διονύσης (ΝΑΣ), Γιάνναρος Σπύρος (ΕΝΟΑ),Χρηστομάνος Κων/νος (ΝΟΒΑ), Δαφνής Αλέξανδρος (ΝΑΟΚερ.), Λουλούδης Απόστολος (ΝΟΒΑ),Τσιάβου Αλεξάνδρα (ΔΝΟΗ), Γιαζιτζίδου Χριστίνα (ΝΟΚ),Νικολαίδου Κατερίνα (ΝΟΚατ), Σπυρίδου Ανδρεάνα (ΝΟΚ), Σπυρίδου Κασιανή (ΝΟΚ).

Την ευθύνη του κοινοβίου έχουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Σάκης Αθανασιάδης, Τόλης Παλαιοπάνος, Κώστας Κοντομανώλης , Χρόνης Βλασταρίδης και ο Τζιάνι Ποστιλιόνε από την Ιταλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα