Στις 12/03 η δίκη των επτά ενηλίκων για τα επεισόδια

Για τις 12 Μαρτίου μετατέθηκε η δικάσιμος των επτά ενηλίκων που συνελήφθησαν για τα επεισόδια που συνέβησαν την Κυριακή (26/02) έξω από το «Παντελής Μαγουλάς» μετά το ματς της Νίκης Βόλου με την ΑΕΠ Ηρακλής.

Συγκεκριμένα, η δίκη αναβλήθηκε και ορίστηκε δικάσιμος για τις 12 Μαρτίου στη 13.00 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.
Υπενθυμίζεται ότι οι επτά ενήλικες κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στο πλήθος που βιαιοπραγούσε την Κυριακή (26/02) το απόγευμα

στην οδό Μαιάνδρου, για στάση και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ιστοσελίδα mycitynet, από τη σημερινή (29/02) εκδίκαση απουσίαζε ένας από τους αστυνομικούς, του οποίου η κατάθεση, κρίνεται καθοριστική, όπως υποστήριξαν και οι συνήγοροι υπεράσπισης των επτά νεαρών. Μάλιστα ζητήθηκε να οριστεί άλλη ημερομηνία της δίκης, προκειμένου να παραστεί και ο συγκεκριμένος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στην Καρδίτσα, κάτι το οποίο έγινε αποδεκτό από την έδρα.

Τέλος, έξω από τα δικαστήρια του Βόλου βρέθηκαν περίπου 50 φίλαθλοι της Νίκης Βόλου, ενώ στην αίθουσα του δικαστικού Μεγάρου έδωσε το «παρών» και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Γιώργος Δαλούκας, όπως και μέλη του Δ.Σ.

Keywords
Τυχαία Θέματα