Στην Πυλαία με προβλήματα οι «ερυθρόλευκοι»

Με μικροπροβλήματα τραυματισμών και απόντος του Φιλίποφ, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο κλειστό της Πυλαίας απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Με αρκετά προβλήματα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (28/1, 19.00) ο Ολυμπιακός,

καθώς πέρα από τη δεδομένη απουσία του Ντίμα Φιλίποφ, οι Παύλος Κουζούνης, Μάρεκ Νοβότνι και Ρολάντο Χιμένες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

«Έχουμε μάθει να ζούμε με τα προβλήματα μας, αλλά ούτως ή άλλως μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που έχει δείξει δύο πρόσωπα», είπε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Γιάννης Καλμαζίδης και συμπλήρωσε: «Εμείς περιμένουμε να δούμε τον καλό ΠΑΟΚ, ξέρουμε ότι στο γήπεδο του, που έχει και ιδιαιτερότητες είναι πιο δυνατός, πρέπει να περιορίσουμε τους Μπορόβνιακ, Αρμενάκη κι από εκεί και πέρα να εκμεταλλευτούμε τα τρωτά τους σημεία».

Από την 7η θέση της βαθμολογίας, ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει τη νίκη για να «ανασάνει» ενόψει της δύσκολης συνέχειας. «Πρέπει να παίξουμε καλά, γιατί κακά τα ψέματα παίζουμε εντός έδρας και η βαθμολογική μας θέση δεν μας επιτρέπει να είμαστε ήρεμοι. Ο Ολυμπιακός στα τελευταία παιχνίδια του δεν ήταν τόσο καλός, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις απουσίες που έχει», τόνισε ο Γιάννης Μέλκας, που αναφέρθηκε και στην απουσία του Φιλίποφ:

«Αν μειώσουμε τα λάθη μας θα είμαστε μέσα στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός με τον Λιβαθηνό αντί του Φιλίποφ έχει διαφορετική ανάπτυξη, ωστόσο το ζητούμενο για μας είναι να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε με την Κηφισιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα