Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Θέλτα (videos)

00:44 4/6/2012 - Πηγή: OnSports

Ύστερα από πέντε χρόνια απουσίας από την πρώτη κατηγορία, η Θέλτα βρίσκεται και πάλι στα σαλόνια της Πριμέρα Ντιβιζιόν μετά το ισόπαλο 0-0 με τη Κόρδοβα.

Πιο… πλούσια γίνεται και πάλι η Πριμέρα Ντιβιζιόν. Το νέο πρωτάθλημα της Ισπανίας θα έχει την τύχη να φιλοξενεί τις δύο μεγάλες δυνάμεις της Γαλικίας. Μετά την άνοδο της Ντεπορτίβο λα Κορούνια στην πρώτη κατηγορία, ήρθε η σειρά της Θέλτα να πανηγυρίσει την άνοδο και το Βίγκο να βάλει τα γιορτινά του.

Οι Γαλιθιάνοι για την τελευταία αγωνιστική της Σεγούντα

Ντιβιζιόν, ήθελαν την ισοπαλία για να πάρουν και μαθηματικά την άνοδό τους. Έτσι, απέναντι στην Κόρδοβα το ισόπαλο 0-0 τη βρήκε να πανηγυρίζει την άνοδό της, πέντε χρόνια μετά τον υποβιβασμό της. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έδωσε την παραμονή και στην Κόρδοβα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να χαρακτηριστεί στημένο από αρκετούς ποδοσφαιρόφιλους. Ενδεικτικό είναι το βίντεο που ακολουθεί.

Πέρυσι, η Θέλτα είχε βρεθεί ένα βήμα μακριά από την Πριμέρα Ντιβιζιόν, ωστόσο είχε αποκλειστεί στη διαδικασία των πέναλτι από τη Γρανάδα που είχε κερδίσει την άνοδο.

{youtube}KxPVuvlaSQY{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα