Στην κορυφή ο Απόλλων, γκέλες Πανηλειακού, Εθνικού Γαζώρου

19:28 1/4/2012 - Πηγή: OnSports

Τον Πανηλειακό στην κορυφή της βαθμολογίας του Νοτίου Ομίλου της Football League 2 «έπιασε» ο Απόλλων Σμύρνης μετά την εντός έδρας νίκη του με 2-1 επί του Ρούβα.

Η ομάδα της Ριζούπολης εκμεταλλεύτηκε το εντός έδρας στραβοπάτημα του Πανηλειακού που παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Προοδευτική (οι Κορυδαλλιώτες μάλιστα προηγήθηκαν στο σκορ) και έφτασε τους 26 βαθμούς, όσους έχουν και οι Πελοποννήσιοι.

Στην τρίτη θέση (εκμεταλλευόμενος και το ρεπό της Ζακύνθου) αναρριχήθηκε

ο Κεραυνός Γλυφάδας που νίκησε με 3-1 την Καλαμάτα στο ντέρμπι της αγωνιστικής σ’ ένα συγκλονιστικό παιχνίδι όπου οι Μεσσήνιοι προηγήθηκαν στο σκορ αλλά οι Αθηναίοι έκαναν την ανατροπή και πήραν σπουδαία νίκη.

Ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία του έκανε ο ΑΟ Χανίων που απέσπασε ισοπαλία 2-2 στην Ελευσίνα από τον ουραγό Αστέρα Μαγούλας.

Στο Βόρειο Ομιλο, μεγάλοι κερδισμένοι ήταν ο Τύρναβος και η ΑΕΠ Ηρακλής που προχώρησαν με νίκες και εκμεταλλεύτηκαν τα στραβοπατήματα των πρωτοπόρων.

Ο Εθνικός Γαζώρου ήρθε ισόπαλος 1-1 στις Σέρρες με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και η Καλαμαριά έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή, καθώς ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά από τον Αετό Σκύδρας (1-1). Κατάφερε, ωστόσο, να παραμείνει μόνη δεύτερη, καθώς ο Τηλυκράτης που ισοβαθμούσε μαζί της γνώρισε την ήττα στην Κρανούλα από την τοπική Δόξα με 1-0.

Ο Τύρναβος που κέρδισε στην έδρα του με 1-0 τη Νίκη Βόλου αναρριχήθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ενώ και ο Ηρακλής που έφυγε με νίκη 1-0 από τις Σέρρες κόντρα στον Οδυσσέα Αναγέννησης αναρριχήθηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας μέσα στην Κατερίνη με 1-0 επί του Βατανιακού.

Τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής στους 2 ομίλους της Football League 2

NOTIOΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πανηλειακός – Προοδευτική 1-1

Απόλλων Σμύρνης – Ρούβας 2-1

Αστέρας Μαγούλας – ΑΟ Χανιά 2-2

Κεραυνός Γλυφάδας – Καλαμάτα 3-1

ΠΑΟ Ρουφ – Ηλυσιακός (Δευτέρα 2/04, 16:00)

Ρεπό: Ζάκυνθος

Βαθμολογία Νοτίου Ομίλου Football League 2

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Εθνικός Γαζώρου – Οικονόμος 1-1

Δόξα Κρανούλας – Τηλυκράτης 1-0

Βατανιακός – Μ. Αλεξ. Ηράκλειας 0-1

Καλαμαριά – Αετός Σκύδρας 1-1

Οδυσ. Αναγ. Σερρών – ΑΕΠ Ηρακλής 0-1

Τύρναβος – Νίκη Βόλου 1-0

Βαθμολογία Βορείου Ομίλου Football League 2


Keywords
Τυχαία Θέματα