Στην κορυφαία τετράδα όλων των εποχών ο Ραζόν Ρόντο!

Στο έβδομο παιχνίδι με των Μπόστον Σέλτικς με τους Φιλαδέλφεια 76ερς, ο Ραζόν Ρόντο πέτυχε το… ένατο triple double της καριέρας του σε αγώνα των playoffs.

Είναι μόλις 26, αλλά ο Ρόντο έχει ήδη φτάσει στην τέταρτη θέση της σχετικής κατάταξης όλων των εποχών. Είναι ήδη όγδοος σε ασίστ σε όλη την ιστορία των Σέλτικς, οπότε φαίνεται πως θα καλύψει… εύκολο το κενό της επερχόμενης διάλυσης των «Big Three» της ομάδας του.

Κόντρα στους «σίξερς» είχε 18

πόντους, δέκα ριμπάουντ και δέκα ασίστ, εκ των οποίων οι 11 πόντοι σημειώθηκαν στα τελευταία κρίσιμα λεπτά. Αυτές οι επιδόσεις πέρασαν πλέον στο παρελθόν, αλλά ο Ρόντο ρίχνει πλέον… κλεφτές ματιές στο μέλλον συμπεριλαμβάνοντας το όνομά του σε λίστα γεμάτο από θρύλους του ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα ισοφάρισε τον Ουίλτ Τσαμπερλέιν στην τέταρτη θέση της κατάταξης με το ένατο triple double της καριέρας του σε ματς της postseason. Πιο πάνω είναι ο Λάρι Μπερντ με δέκα και ο Τζέισον Κιντ με 11. Πάντως η πρώτη θέση θα ανήκει για αρκετό ακόμα καιρό στον Μάτζικ Τζόνσον, που έχει κάνει triple double τριάντα φορές.

Οι δύο πρώτοι ενδέχεται να προσπεραστούν, αν ο Ρόντο συνεχίσει το ίδιο θετικά στους τελικούς της Ανατολής. Θυμίζουμε πως οι «κέλτες» θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τους Μαϊάμι Χιτ.

Παρακάτω ολόκληρο το πρόγραμμα των τελικών της Ανατολής:

29/05, 03.30: Μαϊάμι Χιτ-Μπόστον Σέλτικς
31/05, 03.30: Μαϊάμι Χιτ-Μπόστον Σέλτικς
02/06, 03.30: Μπόστον Σέλτικς-Μαϊάμι Χιτ
04/06, 03:30: Μπόστον Σέλτικς-Μαϊάμι Χιτ
06/06, 03:30 (αν χρειαστεί): Μαϊάμι Χιτ-Μπόστον Σέλτικς
08/06, 03:30 (αν χρειαστεί): Μπόστον Σέλτικς-Μαϊάμι Χιτ
10/06, 03:30 (αν χρειαστεί): Μαϊάμι Χιτ-Μπόστον Σέλτικς

Keywords
Τυχαία Θέματα