Στημένοι στον… τοίχο Εθνικός και ΠΑΟ

Μονόδρομος είναι η νίκη τόσο για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης όσο και για τον Παναθηναϊκό στο αυριανό (17/3) μεταξύ τους παιχνίδι, που είναι προγραμματισμένο για τις 7μ.μ.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Παναθηναϊκός «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» αύριο (17/3) στις 7 το απόγευμα στην προτελευταία αγωνιστική της Volleyleague. Για τις δύο ομάδες αποτελεί… μονόδρομος η νίκη, αφού ο Εθνικός θέλει να αποφύγει οριστικά τα πλέι άουτ και να παραμείνει… ζωντανός στο παιχνίδι των πλέι οφ, ενώ

οι «πράσινοι» χρειάζονται οπωσδήποτε βαθμό εάν θέλουν να ελπίζουν στην παραμονή τους στην κατηγορία.

«Θέλουμε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε τυπικά την παραμονή κι αυτό είναι το πρώτο μέλημά μας. Από εκεί και πέρα, στοχεύουμε σε δυο νίκες μέχρι το τέλος για να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στα πλει οφ, γιατί εκεί πιστεύω ότι είναι η θέση μας και σε καμία περίπτωση δεν αξίζαμε να αγωνιζόμαστε για να αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Η θέση μας στη βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες του Εθνικού. Είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά τα πάντα θα φανούν στο γήπεδο», δήλωσε ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού που θα αγωνιστεί χωρίς τον Σωτήρη Πανταλέοντα ο οποίος από την Τετάρτη ανήκει στο δυναμικό της Λατίνα, αλλά και χωρίς τον Μιχάλη Χριστοφορίδη (λουμπάγκο), ο κόουτς Δημήτρης Καζάζης είπε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένας ακόμη τελικός για εμάς και θέλουμε οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα για να έχουμε μαθηματικά ελπίδες για την παραμονή…».

Keywords
Τυχαία Θέματα